x
Close


Közelgő események

Filmek

Christian Balet először szúrhatjuk ki az isteni mészáros, Gorr szerepében a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatásán

A film főgonoszáról is kaptunk forgatási képeket.

Christian Balet először szúrhatjuk ki az isteni mészáros, Gorr szerepében a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatásán
  • PublishedAugust 4, 2021

Egy ideje már tudjuk, hogy ki lesz a főgonosz. Kevin Feige még tavaly megerősítette, hogy az egykori Sötét lovagot játszó Christian Bale lesz Gorr, de csak most a Thor: Szerelem és mennydörgés malibui forgatásán készült képeken láthatjuk először a színészt az isteni mészáros, a gonosz Gorr szerepében. Nem túlzás azt mondani, hogy felismerhetetlenségig elmaszkírozták a sztárt.

Korábban azt hittük, hogy a gonosztevőt vizuális effektekkel keltik majd életre, de úgy tűnik, hogy a Marvel Studios és Taika Waititi rendező jobbnak látta, ha minél többet látunk Bale alakításából. Tetőtől-talpig egy szürke köpenybe burkolták a sztárt, és talán még az arcát is eltorzították protézissel. A képek alapján Gorr megjelenése inkább emberi, mint ijesztő és idegen, ahogy a képregényekben ábrázolták a nemezist. Nem látni nála a Necroswordot, amit valószínűleg majd teljes egészében digitálisan fognak rávarázsolni a képkockákra.

Viszonylag egy fiatal gonosztevőről van szó. Az isteni mészárosról először a 2010-es évek elején olvashattak a rajongók. Gorr egész családját kiirtották, és bosszút esküdött az isteneken, akik nem tudták megmenteni szeretteit. A Marvel Moziverzumban először Hela használta az úgynevezett Necroswordot. Fogadni mernénk, hogy Hela halála Asgardban végül ahhoz vezetett, hogy a gonosztevő erőre tett szert, hogy célba vegye Thort és Asgard népét.

A sztori központi karaktere Thor és Jane lesz, ahogy arra a film címe is utal. Natalie Portman korábban már elszólta magát, hogy melyik történetet fogják feldolgozni ezúttal. A képregényekben Jane Fosternél rákot diagnosztizálnak, ez pedig megmagyarázza azt is, hogyan tér vissza a mennydörgés istenének az életébe – Thor volt szerelme megmentésére siet -, és hogyan válik Thorrá.

Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatóját 2022. május 6-ára halasztották.

     

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.