Thor: Szerelem és mennydörgés

Christian Bale úgy mondott igent Gorr, az isteni mészáros szerepére, hogy azt sem tudta, mi az az MCU

Christian Bale nem tudta mi az az MCU, mielőtt csatlakozott a Thor: Szerelem és mennydörgés szereplőgárdájához.

Taika Waititi Thor: Szerelem és mennydörgés című filmjében Gorr, az isteni mészáros szerepében mutatkozik be Christian Bale, és most bevallotta, hogy fogalma sem volt arról, mi az a Marvel Moziverzum, mielőtt csatlakozott a film szereplőgárdájához.

A színész a Total Film legújabb számában elárulta, hogyan eddig a pontig sötét folt számára a Marvel Studios nagyszabású filmes univerzuma, amit csak úgy ismerünk: az MCU. Bale-t arról kérdezték, hogy Christopher Nolan rendezőtől A sötét lovag-trilógiában Bruce Wayne/Batman megformálása után egyáltalán voltak-e fenntartásai azzal kapcsolatban, hogy ismét egy képregényszereplőt keltsen életre a filmvásznon.

Egyáltalán nem, nem. Ez egyáltalán nem jutott eszembe. Olvastam, és az emberek azt mondták: ‘Ó, ezt nézzétek! Belépett az MCU-ba!’ Én pedig azt mondtam: ‘Mit csináltam? Nem léptem be a sz*rba, köszönöm szépen.’ Erre én: “Az MCU? Meg kellett kérdeznem, hogy mi az.”Christian Bale

Bale válasza jól tükrözi azt, hogy még Hollywood legkeresettebb színészei sem tudják sokszor, hogy mi az a Marvel Moziverzum, és milyen szerepre szerződnek, csak elfogadják a szerződést, mert tisztában vannak vele, mennyire imádják a rajongók. Gwyneth Paltrow talán a legjáratosabb a témában, aki még sokszor azt sem tudja, hogy melyik filmben és kivel játszott együtt.

Az interjúban szó esik arról is, hogy Bale milyen inspirációt kapott a főgonosz megformálásához, valamint arról, hogy Taika Waititi filmrendezőnek hogyan sikerült megnyugtatni Bale idegeit, amikor elmesélte, hogy a karakter megformálásához nem fog “állandóan g-stringben rohangálni”, mert Bale azt hitte, miután rákeresett a karakterre és látta Gorr ábrázolását a Marvel kockásain.

De még Bale is szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy Waititi mit fog csinálni az utómunkálatok során. “Mindig is arra gondoltam, hogy mit tehet ezzel a [karakterrel] kék háttér előtt – később azt dobhat rá, amit csak akar”.

A Marvel Studios új filmjében, a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben a mennydörgés istene az eddigiekhez nem fogható utazásra indul: a belső békét kutatja. A szuperhősködéstől való visszavonulása azonban rövidre sikerül, mivel a galaktikus gyilkos, Gorr, az Istenölő az istenek kiirtását tűzi ki céljául. A reá váró küzdelemhez Thor segítségül hívja Valkűr királyt, Korgot és volt barátnőjét, Jane Fostert, aki – Thor legnagyobb meglepetésére – képes használni a mágikus pörölyt, Mjölnirt. Ők együtt embert- és istent próbáló kozmikus kalandra indulnak, hogy kiderítsék az Istenölő bosszújának rejtélyes okát, s megállítsák, amíg még nem késő.

A filmet július 7-én mutatják be a hazai mozikban.

Thor: Szerelem és mennydörgés
Total
1
Shares
Previous Article
007 Nincs idő meghalni

A 007 Nincs idő meghalni Bond-lánya csatlakozott a Dűne 2. részhez Lady Margot szerepében

Next Article
A Gyűrűk Ura

Az első képek A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi orkjairól

Related Posts