Főoldal Filmek A Thor: Szerelem és mennydörgés tesztvetítésén Gorr messze jobban szerepelt, mint bármelyik Marvel-gonosz
Filmek

A Thor: Szerelem és mennydörgés tesztvetítésén Gorr messze jobban szerepelt, mint bármelyik Marvel-gonosz

Gorr a legszimpatikusabb gonosztevő, akivel valaha dolgunk volt.

179
Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés című film rendezője nem viccelt korábban, amikor azt állította, hogy a Christian Bale által életre keltett Gorr, az isteni mészáros lesz a Marvel Moziverzum legnagyszerűbb gonosztevője. Nagy szavaknak tűntek ezek, de a rajongókat is meggyőzte a szupergonosz a film tesztvetítésén, mert mindenki áradozott a karakterről.

Miután A sötét lovag-trilógiával háta mögött hagyta Batmant, Christian Bale útja a Marvel Moziverzumhoz vezetett. Az Oscar-díjas színész most gonosztevőként próbálja ki magát, ő alakítja Gorr, az isteni mészárost a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben. Viszonylag egy fiatal gonosztevőről van szó. Az isteni mészárosról először a 2010-es évek elején olvashattak a rajongók. Gorr egész családját kiirtották, és bosszút esküdött az istenek ellen, akik nem tudták megmenteni szeretteit.

Taika Waititi rendező elárulta, hogy Christian Bale által alakított Gorr, az isteni mészáros a legmagasabb Marvel-gonosz minősítést kapta a tesztvetítések alapján. A franchise direktor korábban úgy nyilatkozott, hogy Christian Bale által alakított Gorr lehet a Marvel Studios eddigi legnagyobb gonosztevője, amit valaha filmben bemutattak. A Fandangónak adott friss interjújában A Thor rendezője a tesztvetítések alapján még egy lépéssel tovább ment:

Azt mondanám, hogy ő a legszimpatikusabb gonosz, akivel eddig dolgunk volt. A Marvel eddigi összes gonosztevője közül őt kedvelték legjobban a tesztvetítésen.

Taika Waititi

A Marvel Studios új filmjében, a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben a mennydörgés istene az eddigiekhez nem fogható utazásra indul: a belső békét kutatja. A szuperhősködéstől való visszavonulása azonban rövidre sikerül, mivel a galaktikus gyilkos, Gorr, az Istenölő az istenek kiirtását tűzi ki céljául. A reá váró küzdelemhez Thor segítségül hívja Valkűr királyt, Korgot és volt barátnőjét, Jane Fostert, aki – Thor legnagyobb meglepetésére – képes használni a mágikus pörölyt, Mjölnirt. Ők együtt embert- és istent próbáló kozmikus kalandra indulnak, hogy kiderítsék az Istenölő bosszújának rejtélyes okát, s megállítsák, amíg még nem késő.

A filmet július 7-én mutatják be a hazai mozikban.

Thor: Szerelem és mennydörgés
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...