Főoldal Filmek A Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője szerint Christian Bale lesz az MCU legnagyszerűbb gonosztevője
Filmek

A Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője szerint Christian Bale lesz az MCU legnagyszerűbb gonosztevője

Az isteni mészáros lehet a Marvel Moziverzum legnagyszerűbb gonosztevője?

160
Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés rendezőjével készített interjúban Taika Waititi úgy fogalmazott a napokban, hogy Christian Bale által alakított Gorr, az isteni mészáros a Marvel Moziverzum eddigi legjobb gonosztevője lesz a filmben. Sok hasonlót hallottunk már, reméljük, hogy ezúttal tényleg beigazolódnak ezek a nagy szavak.

A Thor: Szerelem és mennydörgés első trailerét múlt héten végre elérhetővé tette a Marvel Studios, amiben a sok ismerős arc mellett visszatért a franchise egyik korábbi központi karaktere is. Natalie Portmant először pillanthattuk meg mint a Hatalmas Thor, és bár az előzetesben nem láthattuk Christian Bale által alakított főgonoszt, a különböző marketinganyagokból már kaptunk egy kis ízelítőt arról, hogy hogyan fog kinézni Gorr szerepében a filmben.

Az AP Newsnak adott nemrégiben adott interjújában Taika Waititi merész szavakat mondott Bale Gorrjáról:

Ez egy nagyszerű, igazán szórakoztató, furcsa kis hőscsapat, egy új csapat Thor számára Korggal, Valkűrrel és a Hatalmas Thorral. És szerény véleményem szerint Christian Bale személyében valószínűleg a Marvel eddigi legjobb gonosztevőjét kaptuk.

Taika Waititi

A Marvel Studios eleinte feltűnően botladozott a gonosztevők felvonultatásával, a Föld legnagyobb hősei rendszerint kidolgozatlan gonosztevőket kaptak, ez azonban az elmúlt években jelentősen javult, kezdve például Thanosszal, majd a Fekete Párduc gonosztevőjével (Koncoló), de akár a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája Wenwu-jával, Keselyűvel a Pókember: Nincs hazaút című filmből.

A sztori központi karaktere Thor és Jane lesz, ahogy arra a film címe is utal. Natalie Portman korábban már elszólta magát, hogy melyik történetet fogják feldolgozni ezúttal. A képregényekben Jane Fosternél rákot diagnosztizálnak, ez pedig megmagyarázza azt is, hogyan tér vissza a mennydörgés istenének az életébe – Thor volt szerelme megmentésére siet -, és hogyan válik Thorrá.

A filmet írta és rendezte Taika Waititi, Jennifer Kaytin Robinsonnal társíróval közösen dolgozták ki a forgatókönyvet. A Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatóját 2022. július 8-ára halasztották.

Gorr
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.