Rogue One

Chris Pine már tudja, hogy miről fog szólni Patty Jenkins Star Wars története, a Rogue Squadron

Vajon Chris Pine itt is egy pilótát fog játszani?

Még december elején, a Disney Investor Day 2020 alatt derült ki, hogy Patty Jenkins forgatja a következő Star War-filmet. A Rogue Squadron névre keresztelt filmet 2023 decemberében mutatják majd be a mozikban, a fókuszban egy maroknyi X-szárnyú pilótával, ahogy eddig még nem láttuk őket a filmvásznon.

A Wonder Woman 1984 bemutatója alkalmából a Collider készített interjút a film egyik főszereplőjével, azzal a Chris Pine-nal, akinek karaktere visszatért a halálból. Az interjú alatt Pine elárulta, hogy a rendező már megosztotta vele a Rogue Squadron sztoriját. A színész mi mást is mondhatott volna, minthogy nagyszerű lesz majd a következő film.

Már beszéltem vele erről, de nem a részvételemről, hanem a történetről volt diskurzus. Elmesélte nekem, hogy miről fog szólni. Nagyon, nagyon jól hangzik. De elfogult vagyok vele szemben, izgatottan várom, hogy mire készül. Ha van valaki, aki képes újraálmodni és friss, új életet lehelni a franchise-be, akkor az ő.Chris Pine

Noha nem sokat tudunk a Lucasfilm új projektjéről, a rendező korábban csak annyit osztott meg, hogy egy vérbeli vadászpilóta film lesz, amire eddig még nem volt példa a messzi-messzi galaxisban korábban.

Egy életen át tartó álom volt, hogy egy nap filmrendezőként egy vadászpilóta filmet készítsek. Egy nagyszerű vadászpilóta lányaként életem egyik legjobb emléke az volt, amikor láttam édesapám századát a magasba emelkedni az F4-es harci repülőkkel minden reggel, és hallani és érezni azt a félelmetes és hatalmas erőt. Amikor édesapám szolgálatban elhunyt ezért az országért, egy égető vágyat váltott ki belőlem, hogy egy nap ezeket az érzelmeket egy nagyszerű filmben meséljem el. Amikor a tökéletes sztorit kombinálják egy másik igaz szerelmemmel, a Star Wars egyedülálló világával, tudtam, hogy végre megtaláltam a következő filmem. Rendkívül megtisztelő és izgatott vagyok a forgatás miatt, és hálás vagyok a Lucasfilmnek, a Disneynek és a rajongóknak, amiért ezt a borzongást rám bízták.Patty Jenkins

Jenkins történelmet ír a filmmel, hiszen ő lesz a Star Wars franchise fennállása óta az első női rendező. A történetben a vadászpilóták egy új generációját mutatják majd be, akik az X-szárnyú repülők pilótafülkéjében életüket kockáztatják a határokat súrolva, őrült sebesség mellett manővereznek a galaxis egy távoli zugában, amit eddig még nem láttuk a képernyőn. A Rogue Squadron néven 1998. december 7-én egy videojátékot is bemutattak, ami a Star Wars IV. rész – Egy új remény és a Star Wars V. rész – A Birodalom visszavág között játszódott. Ezután másik három folytatást kapott: a Rogue Leader, a Rebel Strike és az Episode I: Battle for Naboo. De még mielőtt bemutatták volna a videojátékokat, 1996-ban megjelent Michael A. Stackpole regénysorozata az X-szárnyú pilótákról X-wing: Rogue Squadron címen.

Wonder Woman 1984
Total
3
Shares
Previous Article

Ezek voltak idén szerintünk a legjobb játékok

Next Article
Ezra Miller

A hírek szerint néhány hónapon belül kezdetét veszi a The Flash forgatása

Related Posts