Főoldal Filmek Chris Hemsworth arcára fagyott a mosoly a Tyler Rake: A kimenekítés folytatásának első hivatalos képén
Filmek

Chris Hemsworth arcára fagyott a mosoly a Tyler Rake: A kimenekítés folytatásának első hivatalos képén

Tyler Rake él is virul az első rész befejezése után.

592
Tyler Rake: A kimenekítés

Most, hogy hivatalosan is elkezdődött Chris Hemsworth számára a Tyler Rake: A kimenekítés című film második rész forgatása, a Thor: Szerelem és mennydörgés sztárja megosztotta az első hivatalos képet a közelgő Netflix streamingszolgáltató akciófilmjéről, és ahogy látható a lenti képen, a sztár és a rendező szó szerint fagyos hangulatban dolgoznak.

Sokáig nem volt biztos, hogy mi történt főhősünkkel az első részben, de ahogy hallható a videóban is, él is virul Tyler Rake, és kész a visszatérésre. A hatalmas siker után pedig a Netflix zöld utat engedett a folytatás előtt. Miután nagy nehezen túlvészelte az indiai szubkontinens hőségét főhősünk az előző részben (és néhány golyó ütötte sebet), a folytatásban Tyler Rake (Chris Hemsworth) a nyári ruháját egy nagy télikabátra cseréli, mivel a Tyler Rake: A kimenekítés című film folytatása a Cseh Köztársaság jeges, hideg terepére repíti a zsoldost.

Az elmúlt hetekben folyamatosan kaptuk a felkészülésről a képeket, legutóbb pedig a cseh karácsonyi vásárban éppen kürtőskalácsot vásárolt Hemsworth a családjával, de a móka után jöjjön a munka. A sztár számára is elkezdődött a forgatás ennek alkalmából pedig megosztotta az első fotót a Sam Hargrave rendezte akciófilmjéből. Ahogy látható a lenti képen, a rendező és a főszereplő szó szerint fagyos hangulatban dolgozik.

Hemsworthön kívül még nem erősítették meg a többi szereplő nevét, de a pletykák szerint Golshifteh Farahani újra Nik Khan szerepében lesz látható az első részből. A sztárok és a direktor mellett visszatér Joe Russo, aki az íróasztal mögött dolgozta ki a forgatókönyvet.

A Tyler Rake: A kimenekítés hatalmas sikert aratott a streamingszolgáltatón: tavaly gyorsan minden idők legnézettebb a Netflix eredeti filmje lett, és a 2020 áprilisi debütálását követő első négy hétben világszerte több mint 99 millió otthonban kapcsoltak a szolgáltató legújabb akcióhősére.

A folytatással kapcsolatban sokáig nem voltunk biztosak Hemsworth visszatérésében, azonban Joe Russo gyorsan pontot tettek a kérdésre, amikor megerősítette, hogy a főszereplővel képzelik el a következő részt. A második rész egyelőre nem kapott premierdátumot, de valószínűleg valamikor 2022 végén vagy 2023 elején debütál a Netflix műsorán.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...