Wide Screen
Image default
Filmek

Már dolgoznak a Tyler Rake: A kimenekítés következő részének forgatókönyvén

Vajon egy előzménytörténetet kapunk?

A Tyler Rake: A kimenekítés az év korábbi szakaszában debütált a Netflixen és hamar a szolgáltató egyik legsikeresebb produkciója lett, Chris Hemsworth karizmatikus főhőse, illetőleg a kaszkadőrből rendezővé avanzsáló Sam Hargrave biztos kezű dirigálása sokakat meggyőzött. Ennélfogva nem is meglepő, hogy a világ legnagyobb streaming-szolgáltatója máris munkálkodik az esetleges folytatásokon. Joe Russo, aki testvére, Anthony mellett producerként felügyelte a munkálatokat, nemrégiben elárulta, hogy már készül a következő epizód forgatókönyve.

Már három hete dolgozom a forgatókönyvön, azonban még mindig nem teljesen biztos, hogy milyen irányba fogjuk továbbszőni a történetet. Egy remek főhőssel van dolgunk, akit Chris Hemsworth személyében egy karizmatikus színész személyesít meg, ezek a tényezők pedig az író dolgát is megkönnyítik. Azt gondolom, a feladatunk az, hogy mind érzelmileg, mind pedig történet és akció szempontjából szintet tudjunk lépni.

Russo korábban is titokzatos volt, hónapokkal ezelőtt még így fogalmazott:

Hatalmas a potenciál a történetben, éppen azért ez egy nagyon izgalmas kihívás. Egy ilyen nyitott vég esetében a sztori bármilyen irányba elmozdítható. Bármerre is nézek az idővonalon, csakis izgalmas eseményeket látok.

A befejezés lehetővé tette, hogy akár egy folytatást is készítsenek, természetesen Hemsworth szereplésével, mert miközben Ovi kiemelkedik a medencéből egy olyan érzése van, mintha valaki figyelné. Tisztán nem kivehető a távolban az alak, de valószínűleg Tyler Rake volt az, aki szerencsés módon túlélte az akciót. Mindemellett, ahogy hallhattuk, az előzményfilm sem kizárható.

Még több a témában...

Natalia Dyer szerint a leállásból még profitálhat is a Stranger Things

Vigh Martin

A 2020-as Emmy-díj jelöltjei: A legjobb dráma sorozat kategória jelöltje a The Mandalorian

Vigh Martin

Előzmény-minisorozatot kap a Vaják a Netflixen

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat