Főoldal Előzetesek Bemutatták a Tyler Rake: A kimenekítés 2. rész első kedvcsinálóját, amiből az is kiderül, mi történt Chris Hemsworth karakterével
Előzetesek

Bemutatták a Tyler Rake: A kimenekítés 2. rész első kedvcsinálóját, amiből az is kiderül, mi történt Chris Hemsworth karakterével

A Netflix akcióhőse él és virul.

624

A tavalyi év elején a Netflix bemutatta az új hőst a világnak Tyler Rake személyében, aki egy ausztrál fekete zsoldos. A Tyler Rake: A kimenekítés nagy meglepetésre hatalmas siker volt, így meg sem lepődtünk azon, amikor a streamingszolgáltató berendelte belőle a folytatást. Az első rész mondhatni egy cliffhangerrel végződött, nem derült ki pontosan, hogy mi történt Chris Hemsworth főszereplőjével, most azonban a folytatás teaser előzetese tisztázta ezt a kérdést.

A színész korábban már megerősítette, hogy visszatér a második részben, de ebből még nem lehetett sejteni, hogy folytatásról vagy előzményről beszélünk. Akinek nem lenne meg a sztori, az első rész végén a főhős „halálosan” megsebesül és vízbe esik. Ezután beindultak a találgatások, hogy mit láttunk az utolsó képsorokban, amikor egy ismeretlen alak tűnt fel.

A mai napon került megrendezésre a Tudum virtuális rendezvény, ahol a Netflix gyártású filmek és sorozatok kapnak figyelmet. Az esemény második órájában bemutatták a Tyler Rake: A kimenekítés második rész teaser előzetesét is. A videóban láthatjuk, hogy a főhős nem halt meg az első rész végén, túlélte. Hemsworth mellett visszatérnek a Russo fivérek mint producerek, miközben Joe Russo a második rész forgatókönyvírója is, a rendezői székben ezúttal a kaszkadőrből lett Sam Hargrave foglal helyet.

A stáb többi tagjáról egyelőre nincs hír, de a tervek szerint a forgatás idén ősszel kezdődik Prágában, így az elkövetkező hetekben számíthatunk néhány nagy bejelentésre a szereposztások körül. Hemsworth már megkezdte a felkészülést, keményen edz.

Ahogy már mondtuk, bombasiker volt az első rész, ami minden idők legnézettebb Netflix gyártású filmje volt. A filmet 2020 áprilisában tették közzé, éppen abban az időszakban, amikor berobbant a világjárvány, a mozikat bezárták és szórakoztatóipar lehúzta a rolót, így az emberek kénytelenek voltak otthon maradni és a streamingszolgáltatók tartalmait fogyasztani, köztük a Netflixét. A premiert követő négy hétben több mint 99 millió háztartásban nézték meg világszerte.

A film nem kapott még premierdátumot, de mivel még csak most kezdődik a forgatás, várhatóan a valamikor a jövő év második felében fogja bemutatni a Netflix.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...