x
Filmek

Joe Russo szerint Chris Hemsworth főszereplésével jövőre forog a Tyler Rake: A kimenekítés folytatása

Bizony, Chris Hemsworth is visszatér a folytatásra, vagy előzményre.

Joe Russo szerint Chris Hemsworth főszereplésével jövőre forog a Tyler Rake: A kimenekítés folytatása
  • Publishednovember 25, 2020

A Tyler Rake: A kimenekítés kiérdemelte a Netflix egyik legnépszerűbb eredeti filmjének címét az idei évben, miközben még a kritikusok is elismerően nyilatkoztak Chris Hemsworth legújabb filmjéről. A siker után senkit sem leptek meg, mikor a Netflix berendelte a második részt. A folytatással kapcsolatban kérdezték Joe Russo írót és producert, és nagyszerű hírrel szolgált a folytatással kapcsolatban.

Bár az idei évben le kellett mondanunk a mozikról, köszönhetően a pandémiának, szerencsére azonban nem maradtunk jó filmek nélkül. A járvány győztesei egyértelműen a streamingszolgáltatók lettek. Népszerűségük az egekbe ugrott, a Disney+ például csaknem megduplázta az előfizetőinek számát az elmúlt időben, de a Netflix is győztesen jött ki. A világ legnagyobb streamingszolgáltatója Sam Hargrave rendezővel és Joe Russoval közösen írták a Tyler Rake : A kimenekítés című akciófilmet.

A ComicBook nemrég Joe Russo producerrel beszélgetett. A producer egészen jó hírekkel szolgált, kiderült, hogy a folytatásban visszatér Chris Hemsworth és várhatóan már jövőre beindítják a kamerákat.

Igen, még mindig dolgozik a második részen. Jelenleg a forgatókönyvírás fázisánál tartunk, de reméljük, hogy valamikor a következő évben leforgatjuk. És tudod, nagyon izgatott vagyok, Hemsworth is nagyon izgatott, akárcsak a Netflix, szóval valójában mindenki csak arra vár, hogy elkészüljünk a forgatókönyvvel.

Joe Russo

Érthető okokból a Netflix nem szeretné nagyon elhúzni a forgatást, mielőbb szeretnék tető alá hozni a projektet, hiszen komoly lehetőségek előtt áll a franchise. Igazság szerint már nagy szüksége volt a szolgáltatónak egy erős, saját franchise-re az adaptációk mellett, s úgy tűnik, hogy Tyler Rake lehet a Netflix saját kis John Wick hőse.

Tyler Rake: A kimenekítés
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.