Főoldal Filmek Joe Russo már a Tyler Rake: A kimenekítés folytatás forgatókönyvén dolgozik
Filmek

Joe Russo már a Tyler Rake: A kimenekítés folytatás forgatókönyvén dolgozik

Nem tartott sokáig, a Bosszúállók: Végjáték társrendezője, Joe Russo megerősítette, hogy már a nagysikerű Netflixes Tyler Rake: A kimenekítés folytatásán dolgozik.

626
Tyler Rake: A kimenekítés

Nem tartott sokáig, a Bosszúállók: Végjáték társrendezője, Joe Russo megerősítette, hogy már a nagysikerű Netflixes Tyler Rake: A kimenekítés folytatásán dolgozik.

Az idei év egyik meglepetését okozta a Netflix a pár hete bemutatott Tyler Rake: A kimenekítés akciófilmmel, melynek főszereplője Chris Hemsworth volt, a film forgatókönyvét pedig az a Joe Russo írta, akinek az előző két Bosszúállók-filmet is köszönhetjük. A filmet a Netflix és a Russo testvérek közösen hozták össze, s a streamingszolgáltató legnagyobb durranása lett, ami azért is annyira kiemelkedő, mert a sok gyatra tartalom között nehéz minőségi filmet találni. A Tyler Rake: A kimenekítés viszont mind kritikákban, mind rajongói szinten abszolút pozitív visszacsatolást mutatott, köszönhetően az egyedi és lenyűgöző akciósorozatnak hála.

A Netflix nem is húzta sokáig a folytatást, addig üsd a vasat alapon gyorsan berendelte a második részt, amiről már múlt héten olvasni lehetett, de ahogy fogalmazott a cég, még csak megbeszélések folynak a folytatásról. Joe Russo éjjel azonban megerősítette a Deadline-nak, hogy már a következő rész forgatókönyvén dolgozik, de még nem biztos benne, hogy a film milyen irányban folytatódik.

Létrejött az üzlet, ami annyit jelent számomra nézve, hogy tollat ragadtam a Tyler Rake: A kimenekítés 2. forgatókönyve miatt, és a kialakítási szakaszban vagyunk, hogy mit lehet kihozni belőle. Még nem tudunk reagálni arra a kérdésre, hogy vajon a történet egy folytatás lesz, vagy egy visszaemlékezés. Egy nagy szabadságot hagytunk a befejezésnél, ami kérdőjeleket hagyott a nézőkben.

Joe Russo

Aki esetleg még nem látta volna a filmet, cliffhangerrel végződött, szóval lényegében tényleg bármilyen irányban folytatódhat a sorozat. De figyelembe véve a dolgokat, nehéz elképzelni, hogy Chris Hemsworth nélkül folytatódna a széria, hiszen születőben van egy újabb akciószéria, ami legalább annyira izgalmas és látványos, mint az elmúlt idők legjobbjának kikiáltott John Wick. Joe Russo leszögezte még azt is, hogy elvárja, hogy Sam Hargrave visszatérjen a rendezői székbe.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A tűzben edzett férfi
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.

Tomb Raider Netflix
Sorozatok

Ősszel új formában tér vissza Lara Croft

Premierdátumot kapott a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft anime sorozat.

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...