Főoldal Filmek Joe Russo már a Tyler Rake: A kimenekítés folytatás forgatókönyvén dolgozik
Filmek

Joe Russo már a Tyler Rake: A kimenekítés folytatás forgatókönyvén dolgozik

Nem tartott sokáig, a Bosszúállók: Végjáték társrendezője, Joe Russo megerősítette, hogy már a nagysikerű Netflixes Tyler Rake: A kimenekítés folytatásán dolgozik.

189
Tyler Rake: A kimenekítés

Nem tartott sokáig, a Bosszúállók: Végjáték társrendezője, Joe Russo megerősítette, hogy már a nagysikerű Netflixes Tyler Rake: A kimenekítés folytatásán dolgozik.

Az idei év egyik meglepetését okozta a Netflix a pár hete bemutatott Tyler Rake: A kimenekítés akciófilmmel, melynek főszereplője Chris Hemsworth volt, a film forgatókönyvét pedig az a Joe Russo írta, akinek az előző két Bosszúállók-filmet is köszönhetjük. A filmet a Netflix és a Russo testvérek közösen hozták össze, s a streamingszolgáltató legnagyobb durranása lett, ami azért is annyira kiemelkedő, mert a sok gyatra tartalom között nehéz minőségi filmet találni. A Tyler Rake: A kimenekítés viszont mind kritikákban, mind rajongói szinten abszolút pozitív visszacsatolást mutatott, köszönhetően az egyedi és lenyűgöző akciósorozatnak hála.

A Netflix nem is húzta sokáig a folytatást, addig üsd a vasat alapon gyorsan berendelte a második részt, amiről már múlt héten olvasni lehetett, de ahogy fogalmazott a cég, még csak megbeszélések folynak a folytatásról. Joe Russo éjjel azonban megerősítette a Deadline-nak, hogy már a következő rész forgatókönyvén dolgozik, de még nem biztos benne, hogy a film milyen irányban folytatódik.

Létrejött az üzlet, ami annyit jelent számomra nézve, hogy tollat ragadtam a Tyler Rake: A kimenekítés 2. forgatókönyve miatt, és a kialakítási szakaszban vagyunk, hogy mit lehet kihozni belőle. Még nem tudunk reagálni arra a kérdésre, hogy vajon a történet egy folytatás lesz, vagy egy visszaemlékezés. Egy nagy szabadságot hagytunk a befejezésnél, ami kérdőjeleket hagyott a nézőkben.

Joe Russo

Aki esetleg még nem látta volna a filmet, cliffhangerrel végződött, szóval lényegében tényleg bármilyen irányban folytatódhat a sorozat. De figyelembe véve a dolgokat, nehéz elképzelni, hogy Chris Hemsworth nélkül folytatódna a széria, hiszen születőben van egy újabb akciószéria, ami legalább annyira izgalmas és látványos, mint az elmúlt idők legjobbjának kikiáltott John Wick. Joe Russo leszögezte még azt is, hogy elvárja, hogy Sam Hargrave visszatérjen a rendezői székbe.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Előzetesek

A Netflix megosztotta Zack Snyder űreposzának, a Rebel Moon utolsó előzetesét

A Star Warsnál is nagyobb lehet a Rebel Moon? Döntsd el, miután...

Terminátor
Sorozatok

Jövőre érkezik a Terminátor animációs sorozata, jelentette be a Netflix

Egy rövid teaser előzetest is kapott a Netflix animációs Terminátor-sorozata.

A hercegnő és a sárkány
Előzetesek

A hercegnő és a sárkány előzetesében Millie Bobby Brown a tüzes fenevaddal harcol

Hercegnő, gonosz királyné és tüzes sárkány is jutott A hercegnő és a...

Netflix
Filmek

Novemberben a Netflix kínálatából a következő műsorok kerülnek ki

Majdnem 100 műsort fog törölni kínálatából a Netflix novemberben.