Főoldal Filmek Minden a nézőkön múlik, hogy folytatást vagy előzményt kap a Tyler Rake: A kimenekítés
Filmek

Minden a nézőkön múlik, hogy folytatást vagy előzményt kap a Tyler Rake: A kimenekítés

A Tyler Rake: A kimenekítés rendezője, Sam Hargrave egy interjúban arról beszélt, hogy folytatást kaphat a Netflix új akciófilmje, de ez a nézőkön múlik majd.

508
Tyler Rake: A kimenekítés

A Tyler Rake: A kimenekítés rendezője, Sam Hargrave egy interjúban arról beszélt, hogy folytatást kaphat a Netflix új akciófilmje, de ez a nézőkön múlik majd.

Múlt héten mutatták be a Russo testvérek közreműködésével is készült új, Netflix-filmet, a Tyler Rake: A kimenekítést, amiben Chris Hemsworth egy poszttraumás stressztől szenvedő zsoldost alakít, akit felbérelnek egy gyerek kimenekítésére. Nem beszélhetünk eredeti történetről, hiszen számtalan feldolgozásban láttunk már hasonlót, de mégis, valahogy újnak tűnt a Netflix akciófilmje, ahogy megkoreografálták a jeleneteket, és Hemsworth alakítása sem volt utolsó.

Bár a Netflixen megjelent filmek sikerét teljesen máshogy kell mérni, mint amit megszokhattunk a mozikban bemutatott daraboktól, de az eddigi kritikák és nézői reakciók alapján elkerülhetetlennek tűnik a folytatás. Sőt, John Wick és Jason Bourne után születőben van egy új franchise. A Digital Spy faggatta a rendezőt a tervekről, terveznek-e folytatást készíteni.

Sam Hargrave megerősítette, hogy az ötlet már felmerült a bemutató kapcsán, és most perpillanat annak lehetőségét vitatják házon belül, hogy egy folytatást, vagy egy előzményfilmet készítsenek.

Mindannyian megvárjuk, megnézzük, hogy a rajongók hogyan fogadják a filmet. És ez alapján megvitatunk különböző történeket, amelyek akár különböző időpontban is játszódhatnak – mind előre, mind hátra tekintünk az időben. Csak arra várunk, hogy meglássuk, mi fog történni, és kiderüljön, hogy a rajongóknak milyen nagy étvágya van ezekre a karakterekre és erre a filmre. És ezután döntést hozhatunk, de határozottan átbeszéljük majd ennek a világnak a kibővítését.

A befejezés lehetővé tette, hogy akár egy folytatást is készítsenek, természetesen Hemsworth szereplésével, mert miközben Ovi kiemelkedik a medencéből egy olyan érzése van, mintha valaki figyelné. Tisztán nem kivehető a távolban az alak, de valószínűleg Tyler Rake volt az, aki szerencsés módon túlélte az akciót. Ahogy a rendező is fogalmazott, minden azon múlik, mit szeretnének a rajongók. De ha a Netflixet kérdeznék, ő biztos Hemsworth mellett tenné le a voksát.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Furiosa
Előzetesek

A Furiosa első előzetese bemutatja a franchise egyik legjobb karakterének az eredetét

A Furiosa első előzetese alapján minden várakozást túlszárnyal majd?

Tyler Rake: A kimenekítés 2
Filmek

Chris Hemsworth bejelentette, hogy lesz Tyler Rake: A kimenekítés 3.

Készül a folytatás, és természetesen Chris Hemsworth is visszatér.

Tyler Rake: A kimenekítés 2
Filmkritikák

Tyler Rake: A kimenekítés 2. kritika

A Tyler Rake: A kimenekítés 2.-ben van az egyik legjobb akciójelenet, amit...