Főoldal Filmek Chris Evans szerint felkavaró lenne visszatérni Amerika Kapitányként most hogy Anthony Mackie kapta a szerepet
Filmek

Chris Evans szerint felkavaró lenne visszatérni Amerika Kapitányként most hogy Anthony Mackie kapta a szerepet

Pedig a rajongók nagyon szeretnék, ha visszatérne Chris Evans mint Amerika Kapitány.

163
Bosszúállók: Végjáték

Chris Evans az elmúlt hetekben a Lightyear sajtómegjelenésén vett részt, és többször napirendre került néhány kérdés Amerika Kapitányról is. Valószínűleg a legfontosabb kérdés az volt, hogy a színész újra eljátssza-e Amerika Kapitányt a jövőben.

Evans korábbi válaszai elég szemérmesek voltak, a színész nem mondott sem igent, sem nemet, most pedig úgy tűnik, hogy egy másik Bosszúállót alakító kollégája miatt nem térne vissza, miután Sam Wilson átvette tőle ezt a címet. A Disney D23 Podcast egyik részében a színész azt mondta, hogy a visszatérése “felkavaró” lenne.

Nem, nem hiszem. Úgy értem, ez egy igazán hihetetlen kaland volt, és a karakter annyira kedves számomra, és annyira drága számomra. Visszatérni a szerephez, úgy értem, az az igazság, hogy a szerep már nem is az enyém. A szerep Anthony Mackie-é. Szóval, tudod, még ha lenne is egy másik inkarnáció, nem Amerika Kapitányként, de tudod, Steve Rogersként, még az is olyan érzés lenne… Nagyon óvatos lennék, csak mert imádom az életemnek ezt a fejezetét szakmailag és személy szerint. Imádom, amit azok a filmek elértek, és ha újra elővenném, és esetleg valami furcsa módon meghosszabbítanám ezt az örökséget, az felzaklatna, ha nem sikerülne. Szóval ehhez egy majdnem tökéletes receptre lenne szükség, és lehet, hogy ez nincs a lapok között.

Chris Evans

A Marvel-rajongók még mindig abban reménykednek, hogy Evans visszatérhet a szerepben. Evans a pletykák szerint Steve Rogers szerepében visszatér a Marvel Studios egyik következő projektjében, de hivatalosat semmit sem jelentettek be, és a színész azóta cáfolta a híreket. Bár valószínűtlennek tűnik, hogy a színész visszatérhet a szerepben, nemrég elárulta, hogy nagyon hiányzik neki a szerep.

A cím nélküli Amerika Kapitány 4. részen Malcolm Spellman dolgozik, aki korábban A Sólyom és a Tél Katonája című Disney+ sorozat vezető írója volt. A Marvel Studios nem árult el többet a projektről, hogy miről fog szólni, és egyelőre még rendezőt sem választottak, aki irányíthatná a munkálatokat. Talán majd július végén a San Diego-i Comic-Con alatt többet megtudunk az új részről.

Amerika Kapitány
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.