Főoldal Filmek Charlie Cox több filmben is visszatérne mint Fenegyerek
Filmek

Charlie Cox több filmben is visszatérne mint Fenegyerek

Charlie Cox több crossoverben is részt venne, de vajon hol bukkan fel újra Matt Murdock?

55
Daredevil

Most, hogy egy post-Pókember: Nincs hazaút világban élünk, tudjuk, hogy Fenegyerek bárhol felbukkanhat. De vajon mikor? Erre a legjobban Kevin Feige tudhatja a választ. Tekintettel arra, hogy a Nincs hazaútban való szereplése sem volt megerősítve a film megjelenése előtt, lehetséges, hogy Fenegyerek több meglepetést is tartogat.

Nem tudjuk pontosan, hogy mit tartogat a jövő, de Charlie Cox egy a Supernovának adott interjúban elmondja, reméli, hogy több crossoverben is feltűnhet:

Nem tudom, hogy mik a terveik, de igen, remélem megengedik és ,hogy részese lehetek. Igazán szórakoztató lenne. Az egyetlen dolog, amit az MCU-ban való részvétel lehetővé tesz, amelyeket a Netflixes cuccokkal nem tudtunk, az az, hogy monstantól több MCU karakterrel is kapcsolatba léphetek. Szóval ez nagyon klassz lenne. Crossoverekkel foglalkoznék az elkövetkezőkben. Nem tudom, hogy hogyan nézne ki és nem tudom, hogy mit terveznek. De van néhány igazán érdekes történet amit felfedeznék a karakterrel. Remélem – és nem akarok mohónak tűnni – rengeteget tudok csinálni. Remélem sok éven keresztül csinálhatom még és hogy soha nem lesz vége. Remélem elérünk ahhoz a ponthoz mikor azt mondják már, hogy : „Túl öreg vagy már, hogy eljátszd ezt.”

Charlie Cox

Az interjú során azt is elmondta, hogy nem volt egyszerű a szerepét titokban tartania:

Azt hiszem nem adtam interjút (A Nincs hazaút megjelenése óta). Még mindig nem tudom mik a szabályok. De már nyilvánvaló, hogy benne vagyok a Pókemberben.

Noha a pletykák szerint több projektben is láthatjuk majd a vak ügyvédet (legkorábban elvileg a She-Hulk szériában), Cox nem tudja megmondani, hogy a Pokol Konyhájának Ördöge mikor köszön vissza:

Ennél többet nem tudok, de azt a kicsit, amit igen, viszont nyilván nem fogom. Az egyetlen amit elmondhatok, az az, hogy hosszú ideig kérdezgették tőlem és valóban nem hallottam semmit. Évekig kérdezték, hogy visszatérek-e mint Fenegyerek és az igazság az volt, hogy én 100%-ban azt gondoltam, hogy ennek vége, ez a hajó elment. Néhány évig nem hallottam a Marvel felől. Most úgy tűnik mintha évekig hazudtam volna. Pedig igazából nem, csak egy kis ideig hazudtam.

Bár a jövőbeli tervek nem nyilvánosak, egyértelmű, hogy Charlie Cox előtt fényes jövő vár a Marvelnél. Miután Vincent D’Onofrio szintén visszatért a Sólyomszem sorozatban mint Vezér, a lehetőségek végtelenek a Netflixes karakterek számára is. Pláne, miután több pletyka szól Jessica Jones és Luke Cage visszatértéről is.

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...

Disney
Filmek

A Disney-mesék és filmek valóságos helyszíneinek TOP 30-as listája

Kiadták a TOP 30-as listát, amivel találkozhatták a Disney-mesékben és filmekben.

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Filmek

Gareth Edwards szerint “sok pontatlanságot” olvashattunk a Zsivány Egyes pótforgatásáról

Több pletykát is olvasni lehetett a Zsivány Egyes forgatásáról.

Taylor Swift Ryan Reynolds
Filmek

A Deadpool 3. sztárjaival lógott Taylor Swift – már spekulálnak az énekesnő cameójáról

Arról spekulálnak a rajongók, hogy melyik karaktert játszhatja majd Taylor Swift a...