Főoldal Sorozatok Kat Cario nem adott egyértelmű választ arra, hogy a She-Hulk kap-e második évadot
Sorozatok

Kat Cario nem adott egyértelmű választ arra, hogy a She-Hulk kap-e második évadot

Még be sem mutatták, de már a folytatásról faggatják a rendezőt.

151
Amazon: Ügyvéd

A She-Hulk várhatóan még idén érkezik a Disney+-ra, bár a Marvel Studios egyelőre csak néhány részletet osztott meg a sorozatból, köztük pár képkockát. Tatiana Maslany fogja alakítani Jennifer Walters-t, de mellette Bruce Bannert alakító Mark Ruffalo is visszatér, és nagy izgalommal várjuk, hogy a Marvel Studios milyen irányba tereli a karaktert (különösen a Daredevil cameo pletykái miatt).

Kat Coiro, a She-Hulk rendezője a Vegyél el című új filmje sajtókörútja során a The Wrapnek nyilatkozva elmondta, hogy azért szerződött le, hogy “a humor és a szív keverékét” dolgozza fel a Marvel Studios projektjében.

Ez az, amit imádok nézni. És ez az, amivel imádok dolgozni. És így amikor beléptem, tudjátok, a Marvel játszóterére – az a király a Marvelben, hogy ez egy folyamatosan fejlődő univerzum, és vannak egyenes drámák, és vannak nagyon komikus filmek, és mi ebben a világban vagyunk, ahol határozottan egy komikusabb világgal játszunk, de ez is még mindig a Marvel-ország része.

Kat Coiro

Coiro azt is elmondta, hogy úgy állt a sorozathoz, hogy “[a] karakterekre és az előadásmódra koncentrált, és megtalálta a humort, de erre alapozott a valóságban is”. Csak találgatni tudunk az utolsó kijelentésével, de ez utóbbi megjegyzés arra utalhat, hogy a címszereplő nem fogja a Deadpoolhoz hasonlóan áttörni a negyedik falat (ami az egyik legnagyobb pletyka, ami jelenleg a Disney+ sorozatával kapcsolatban kering).

A lap rákérdezett, hogy tervezik-e már a She-Hulk második évadát, de Coiro nem szerette volna megválaszolni a kérdést, inkább áthárította a Marvel Studios vezetőjére. “Majd Kevin Feige válaszol erre a kérdésre” – nevetett. “Egyelőre egy évadot csináltunk, és valamikor idén fog megjelenni. És onnan folytatjuk tovább.”

A Marvel folytatja az új karakterek bemutatását, akik nagy változást hozhatnak a Marvel Moziverzum jövőjébe. A 4. fázisban több új szereplőt megismerhettünk már, és nem lesz ez máshogy a folytatásban sem. Március végén érkezik a Holdlovag, nyáron pedig a She-Hulk és a Ms. Marvel.

Tatiana Maslany

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Doctor Who
Sorozatok

Jövő héttől itthon is nézhetjük a Doctor Who legújabb részeit

David Tennant nálunk is leparkol a TARDIS-szal a Disney+-ra.

Mi lenne, ha...?
Előzetesek

Ünnepi hangulatban megérkezett a Mi lenne, ha…? 2. évad előzetese

A Mi lenne, ha...? 2. évadában újrajátsszák a vakandai csatát is, amiben...

Indiana Jones és a sors tárcsája
Filmek

A Disney+ elárulta, mikortól streamelhető az Indiana Jones és a sors tárcsája

Már nem kell sokat várni az Indiana Jones és a sors tárcsája...