Főoldal Játékok Cáfolta a Microsoft az új Xbox 4K kamerás hírét
Játékok

Cáfolta a Microsoft az új Xbox 4K kamerás hírét

A redmondiak elmondása szerint nincsen szó ilyen fajta technológiáról az új konzol esetében.

511

A redmondiak elmondása szerint nincsen szó ilyen fajta technológiáról az új konzol esetében.

Nem is olyan régen írtunk már a PlayStation 5 egyes funkcióinak kiszivárogtatásáról. Annak a cikknek az elején említettük meg a Gizmodo szivárogtatását, amely megbízható forrásra hivatkozva említette meg, hogy az új PS-t a fejlesztők nyáron kapták meg (természetesen még csak a fejlesztői csomagot) és a kódneve a Prospero lesz. Mindezek mellett azt is elárulták, hogy mind a Scartlett-hez (ez az új xbox kódneve egyelőre) mint a Prospero-hoz (ez meg ugye a PS-é) alapértelmezetten jár kamera. Ezen információk helyességét cáfolta meg most a Microsoft.

Hivatalos közlemény formájában tudatták a világgal, hogy a Scarlett nem fog semmi féle 4K-s kamerát tartalmazni és semmi fajta kamera nem került a fejlesztők kezébe, szóval nem is értik pontosan ezt a “szivárogtatást”. Így tehát valószínű, hogy a PS csomagja sem tartalmaz kamerát. Meglátjuk mi lesz a végén, azonban jelenleg úgy néz ki, ez a “hír” is félrement. Sajnálatos ez, hiszen a játékmenet és a stream közötti két képkockás (egy átlagos konzol játék manapság 30 képkocka/másodperccel fut) csúcs technológián sem dolgoznak akkor így. Mindenesetre szívesen olvasgatjuk magunk is a pletykákat az új konzolokról, hiszen a sok “hazugság” között mindig van egy kis igazság. A titok az, hogy tudni kell a helyén kezelni ezeket a dolgokat.

 

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.

Xbox Games
Xbox

[Hivatalos] Xbox játékok érkeznek PlayStationre és Nintendo Switch-re

Négy megnem nevezett Xbox-játék érkezik a rivális konzolokra.