x
Close


Közelgő események

Filmek

Budapest utcáin egy látványos, motoros üldözést látunk a Fekete Özvegy első klipjében

Fővárosunkban repesztenek a Fekete Özvegy főszereplői.

Budapest utcáin egy látványos, motoros üldözést látunk a Fekete Özvegy első klipjében
  • PublishedMay 17, 2021

Nem sokkal azután, hogy magyar idő szerint éjjel átnyújtották a Movie & TV díjakat, a Marvel Studios megosztotta az első hivatalos klipet a várva-várt kasszasikerből. A Scarlett Johansson nevével fémjelzett filmet több alkalommal is el kellett csúsztatni a koronavírus-járvány miatt, de a Disney kőbe véste, hogy júliusban moziban és online is be fogják mutatni.

Annak idején még Joss Whedon dobta be az első Bosszúállók-filmben, hogy Clint Barton és Natasha egy küldetésen vett részt Budapesten. Majd a Bosszúállók: Végjátékban megint kaptunk erre utalást, de eddig soha nem derült ki, hogy mi volt ez a titkos akció. Azt már tudjuk, hogy a film az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború közötti játszódik, vagyis időben nehéz lenne összehozni, hogy teljes egészében ezt az eseménysorozatot meséljék el, ennek ellenére mégis fény derül a titokra. Scarlett Johansson egy korábbi cikkben már megerősítette, hogy az önálló Fekete Özvegy-filmből választ kapunk arra a sokat hallott kérdésre, hogy mi történt Budapesten.

A tervek szerint a Marvel Moziverzum 4. fázis első alkotása lett volna a Fekete Özvegy-film, amiben vélhetően utoljára látjuk a kétszeres Oscarra jelölt Scartlett Johansson Fekete Özvegy szerepében, miközben számos új szereplőt bemutat majd, köztük a szintén Oscarra jelölt Florence Pugh (Little Woman) karakterét, aki Yelena Belova szerepében mutatkozik be, de a Stranger Things-sorozatból David Harbour (Red Guardian), Rachel Weisz (A kedvenc), mint Melina Vostokoff is főhősünk segítségére lesz, aki valami elől menekül.

Rendezte Cate Shortland, a szkriptet Jac Schaeffer és Ned Benson története alapján Eric Pearson írta. A Fekete Özvegy főszerepében Scarlett Johansson, de mások mellett David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle, Ray Winstone, Olivier Richters és Rachel Weisz lesz látható.

A filmet július 9-én mutatják be világszerte egyszerre online és a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.