Laura Dern And Sam Neill In 'Jurassic Park'

Bryce Dallas Howard utalt az eredeti Jurassic Park szereplőinek visszatérésére

Nem először merül fel, hogy visszahozzák a Jurassic Park eredeti szereplőit a Jurassic World filmbe, Jeff Goldblum már beugrott egy rövid időre.

Nem először merül fel, hogy visszahozzák a Jurassic Park eredeti szereplőit a Jurassic World filmbe, Jeff Goldblum már beugrott egy rövid időre.

Az MTV News készített interjút a Jurassic World franchise női főszereplőjét alakító Bryce Dallas Howard színésznővel, aki esélyét látja annak, hogy visszatérjenek az eredeti Jurassic Park főszereplői. Nem először hallunk a visszatérésükről, sőt, Jeff Goldblum már cameozott is egyet a Jurassic World: Bukott birodalomban, ám a Jurassic World 3.-mal kapcsolatban többször is szóba hozták már a Jurassic Park három főszereplőjét.

Csak pislogni fogok, ha ez megtörténik.

Howard éppen most erősítette volna meg a Jurassic World 3. szereplőgárdáját? Nagyon úgy néz ki, hogy Jeff Goldblum után Sam Neill (Dr. Alan Grant) és Laura Dern (Dr. Ellie Sattler) is hamarosan újra dinoküldetésre indul Colin Trevorrow rendező harmadik Jurassic World-filmjében. A rendező korábban elárulta, hogy Ian Malcolm egy kis figyelem miatt jutott szerephez a Bukott birodalomban, és ez elmondható lenne Laura Dern karakterénél is, aki a Jurassic Park után a Jurassic Park 3-ban tért még vissza, de ott csak mellékszerepet játszott. Így most előtte is adott a visszatérés lehetősége.

A Universal Pictures 2021-re tűzte ki a trilógia befejező részét, melyet a 2015 után ismét Colin Trevorrow forgat, főszerepben pedig az előző két rész sztárjait, Bryce Dallas Howardot és Chris Prattet látjuk.

Jeff Goldblum

Total
14
Shares
Previous Article

Sötétségbe borul a Rainbow Six Siege

Next Article
Az aszfalt királyai

Begördült Az aszfalt királyainak első előzetese

Related Posts
Wide Screen YouTube