x
Előzetesek

Brutálisan kegyetlen és véres lett a Gyilkos Halloween végső előzetese

Egy ilyen előzetessel kell meghozni a kedvet. Nagyszerű!

  • Publishedszeptember 21, 2021

A Universal Pictures tegnap este bemutatta az októberben érkező Gyilkos Halloween végső, nagy előzetesét, amit rögtön szinkronos formában is elérhetővé tett a film hazai forgalmazója. A videóban a kegyetlen gyilkos, Michael Myers Haddonfield utcáin randalírozik, egymás után gyilkolja az embereket, miközben Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) még nem tudja a szörnyű igazságot.

Laurie Strode csak a kórházban tudja meg, hogy hiába gyújtották fel a családi házat, Myers nem halt meg. Itt megjegyzi, hogy ezt ember nem élhette túl. Amíg a főhősnő a kórházban lábadozik sérüléseiből, addig Michael Myers folytatja gyilkos ámokfutását Haddonfield utcáin, de ezúttal a környékbeliek összefognak, és megfogadják, hogy egyszer s mindenkorra véget vetnek a mumusnak. Persze azzal mindenki tisztában van, hogy sokkal könnyebb mondani, mint megtenni, mert Myers nem adja könnyen magát, és látva az új előzetest rengeteg áldozata lesz az álarcos gyilkosnak. És talán az előzetes még azt is elspoilerezte, hogy az egyik főszereplő nem éli túl a találkozást Myersszel.

https://youtu.be/SLLJgO4d_9M

Alább pedig az angol nyelvű előzetes is megtekinthető:

Gyilkos Halloween az előző, 2018-as Halloween történetét folytatja percekkel az akkori cselekmények után, és nagy újdonságot hoz azáltal, hogy nem csak a főszereplő, Laurie (Jamie Lee Curtis) és családja küzd a rém ellen, hanem szinte mindenki. Haddonfield város lakóinak teljesen elege van már a rejtélyes gyilkosból, ezért spontán civil kezdeményezés keretében összefognak, hogy közös erővel győzzék le a gonoszt.

A filmet ez alkalommal is David Gordon Green rendezi, az írók pedig újra Danny McBride és Scott Teems lesznek. Olyan színészek tűnnek majd fel a moziban, mint Judy Greer, Andi Matichak, Kyle Richards, Nancy Stephens, Charles Cyphers, Anthony Michael Hall és Robert Longstreet.

Gyilkos Halloween hazai bemutatója: 2021. október 14.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.