Brie Larson Marvel Kapitány

Brie Larson szerint Nia DaCosta a lehető legjobb választás volt a Marvel Kapitány 2. rendezésére

Jobb kezekbe nem is kerülhetett volna a folytatás.

A Marvel Kapitány sztárja úgy vélekedik Nia DaCosta szerződéséről, hogy jobb kezekbe nem is kerülhetett volna a Marvel Kapitány 2. megfilmesítése, miután a Marvel Studios a Kampókéz című reboot rendezőjét szemelte ki a második részre. Brie Larson már alig várja, hogy együtt dolgozhasson a rendezővel, amire hamarosan alkalma is lesz.

A tervek szerint – amit az elmúlt egy év fényében nem kell komolyan venni – a Marvel Kapitány 2. bemutatójára jövőre kerül majd sor. Brie Larson nemrég egy videóban megmutatta nekünk az otthonában felállított saját edzőtermét, ahol készülni fog a folytatásra. Szóval a forgatás néhány hónapon belül kezdetét veszi. Az első rész óriási siker volt, a Marvel Moziverzum első női önálló szuperhősfilmje, amivel kasszát robbantott a Disney.

A második részt még nagyobb figyelem övezi, hiszen pletykák szerint ez fogja felvezetni az új Bosszúállók-filmet. De más szempontból is nagy figyelmet kap az új rész, hiszen Nia DaCosta lesz a Marvel Studios első fekete női rendezője. Larson már nagyon várja a közös munkát, ahogy A Little Late with Lilly Singh legújabb videójában fogalmazott, a legjobb kezekbe került a film.

Csodálatos, és annyira izgatott vagyok a bejelentéstől, és hogy beszélhetek erről. Nia csodálatos és munkát kapott, mert ő a legjobb erre a feladatra. Ez az egyik kedvenc részem ebben. Egy lenyűgöző előadást mutatott be, amivel inspirált engem. Magabiztos volt, és ez egy nagy dolog, hatalmas lépés volt a Marvel Moziverzum számára. És hogy egy olyan vezetőm legyen, mint akiről azt lehet mondani, hogy ’igen, itt kell lennie.’

Magát a történetet szigorú titoktartás övezi, nem árulták el, hogy melyik történetet dolgozzák majd fel a második részben, de abban biztosak lehetünk, hogy a sztori ezúttal nem a múltban játszódik majd. Még decemberben kapott megerősítést, hogy Iman Vellani alakításában jövőre bemutatkozó Ms. Marvel is feltűnik majd a folytatásban. Ez nem érheti meglepetésként a rajongókat, hiszen Ms. Marvel egy ponton még Marvel Kapitány is volt, s Kamala Khan példaképként tekint Carol Danversre. Vellani mellett pedig Teyonah Parris is visszatér a WandaVision-sorozatból Monica Rambeau szerepében. Mindkét karakter szorosan kötődik a főhőshöz.

Marvel Kapitány 2. 2022. november 11.-én kerül a mozikba.

Total
2
Shares
Previous Article
The Last of Us

Az Uncharted és a The Last of Us után a többi élőszereplős PlayStation címén is dolgoznak

Next Article
Amerika Kapitány

Chris Evans még visszatérhet Amerika Kapitány szerepében a Marvel egyik jövőbeli projektjében

Related Posts