Wide Screen
Image default
Filmek

Brie Larson hezitált azon, hogy elvállalja-e a Marvel kapitány szerepet

Brie Larson Carol Danvers megformálója nem először beszél arról, hogy sokat hezitált azon, hogy elfogadja a Marvel ajánlatát.

Tegnap az Entertainment Weekly felfedte Marvel kapitány teljes harci díszét, miközben részleteket is megtudtuk az első önálló női szuperhősfilmről, most viszont újabb részletre derült fény. Brie Larson színésznő a lapnak azt is elárulta, hogy mennyire nagy fejtörést okozott számára, hogy elvállalja-e Carol Danvers szerepét.

Sokan úgy vannak vele, hogy egy álom lenne Marvel Moziverzumban szerepet kapni, azonban akadnak olyan színészek is, akik átérzik ennek súlyát, s belegondolnak, hogy mekkora kihívást jelent egy ilyen szerepet eljátszani. Brie Larson elárulta, hogy majdnem lemondott a lehetőségről, s átadta valaki másnak a szerepet.

Soha nem láttam előre, hogy ehhez hasonlót fogok csinálni, főleg azért, mert szeretek névtelen maradni. Szeretek elveszni a karakterekben, és mindig úgy éreztem, hogy ha túl sokat vagyok a nyilvánosság szeme előtt, akkor ez korlátozhatja a jövőm.

Azon viccelődtem, hogy indulni fogok a 2020-as Olimpián judo számban. Mennyire vicces, hogy az elmúlt hetekben erről beszéltem az embereknek, akik erre csak annyi feleltek, „Áh”. Mintha nem tudták volna megmondani, hogy komolyan gondolom-e vagy sem. Hogy őszinte legyek, magam sem tudom megmondani, hogy komoly vagyok-e. Igazából nem vagyok az, de most, amikor megkaptam a forgatókönyvet, tudtam, mi lesz a következő lépés. Úgy voltam vele, hogy ez jobb lesz, mint egy olimpiai szám.

Biztosak vagyunk abban, hogy jól döntött Larson, amikor elfogadta Kevin Feige ajánlatát, hogy ő legyen az első önálló női szuperhősfilm főszereplője a Marvel Moziverzumban. Marvel kapitány első kalandját 2019. március 7-én láthatjuk a mozikban, de már biztos, hogy a cím nélküli Bosszúállók negyedik részében is visszatér április végén.

Még több a témában...

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Kévés Bence Mihály

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték VFX csapata leleplezte Thanos egyik bakiját, amit sokan nem vettek észre

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon