Főoldal Előzetesek BRÉKING: Megérkezett a Fekete Párduc második előzetese – feliratos
ElőzetesekBREAKING

BRÉKING: Megérkezett a Fekete Párduc második előzetese – feliratos

A Marvel Studios délután bemutatta a Fekete Párduc film legújabb előzetesét. Egyértelműen ő a Marvel Moziverzum királya!

250

A Marvel Studios délután bemutatta a Fekete Párduc film legújabb előzetesét. Egyértelműen ő a Marvel Moziverzum királya!

Ahogy azt a Trailer Track hétvégén megjósolta, ma a Marvel Studios bemutatta a Fekete Párduc film második előzetesét. Ryan Coogler filmjét sokan a november elején érkező Thor: Ragnarök elé várták, de a stúdió jobbnak hitte, ha nem húzzák a rajongók idegeit, és elérhetővé teszik a 2 perc 18 másodperces királyi trailert.

Chadwick Boseman először az Amerika kapitány: Polgárháborúban mutatkozott be, mint Fekete Párduc / T’Challa, és már akkor ott követeltük az önálló filmjét, amit jövő februárban meg is kapunk. Párduc filmje sorsdöntő lehet az utána lévő nagy ütközetre is, amikor Thanos érkezik a Földre, hogy begyűjtse a hat Végtelen követ, mellyel az univerzumot készül elpusztítani.

A Fekete Párduc hivatalos szinopszisa:

Fekete Párduc, vagyis T’Challa (Chadwick Boseman), aki az Amerika kapitány: Polgárháború eseményei után hazatér az elszigetelt és technológiailag fejlett Wakandába, hogy átvegye az őt megillető trónt, és ő legyen az új király. Amikor azonban egy régi ellensége feltűnik a radaron, aki királyként és Fekete Párducként is próbára teszi T’Challát, miután a főszereplő egy olyan konfliktusba keverik bele, ami veszélybe sodorja Wakandát és az egész világot.

Az új előzetes mellett bemutatták a film legújabb poszterét is:

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.

Thor Taika Waititi
Filmek

Taika Waititi csak a pénzért vállalta a Thor: Ragnarököt, és előtte semmit nem tudott a hősről

Meglepő őszinteséggel beszélt Taika Waititi, hogy miért vállalta el a Thor: Ragnarök...