Fekete Párduc

BRÉKING: Megérkezett a Fekete Párduc második előzetese – feliratos

A Marvel Studios délután bemutatta a Fekete Párduc film legújabb előzetesét. Egyértelműen ő a Marvel Moziverzum királya!

A Marvel Studios délután bemutatta a Fekete Párduc film legújabb előzetesét. Egyértelműen ő a Marvel Moziverzum királya!

Ahogy azt a Trailer Track hétvégén megjósolta, ma a Marvel Studios bemutatta a Fekete Párduc film második előzetesét. Ryan Coogler filmjét sokan a november elején érkező Thor: Ragnarök elé várták, de a stúdió jobbnak hitte, ha nem húzzák a rajongók idegeit, és elérhetővé teszik a 2 perc 18 másodperces királyi trailert.

Chadwick Boseman először az Amerika kapitány: Polgárháborúban mutatkozott be, mint Fekete Párduc / T’Challa, és már akkor ott követeltük az önálló filmjét, amit jövő februárban meg is kapunk. Párduc filmje sorsdöntő lehet az utána lévő nagy ütközetre is, amikor Thanos érkezik a Földre, hogy begyűjtse a hat Végtelen követ, mellyel az univerzumot készül elpusztítani.

A Fekete Párduc hivatalos szinopszisa:

Fekete Párduc, vagyis T’Challa (Chadwick Boseman), aki az Amerika kapitány: Polgárháború eseményei után hazatér az elszigetelt és technológiailag fejlett Wakandába, hogy átvegye az őt megillető trónt, és ő legyen az új király. Amikor azonban egy régi ellensége feltűnik a radaron, aki királyként és Fekete Párducként is próbára teszi T’Challát, miután a főszereplő egy olyan konfliktusba keverik bele, ami veszélybe sodorja Wakandát és az egész világot.

Az új előzetes mellett bemutatták a film legújabb poszterét is:

Total
0
Shares
Previous Article
Stranger Things

Ha még nem láttad, akkor most nézd meg a Stranger Things 2. évad előzetesét!

Next Article
A Hangya és a Darázs

Újabb forgatási képek Hangyáról és Darázsról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!