BRÉKING: Egy ikonikus személy is használni fogja az Erőt a Star Wars 8-ban?

Egy egészen friss pletyka jelent meg arról, hogy az Episode VIII-ban nem csak Luke vére fog pezsegni a midikloriánoktól.

Egy egészen friss pletyka jelent meg arról, hogy az Episode VIII-ban nem csak Luke vére fog pezsegni a midikloriánoktól.

A hír arról számolt be, hogy a folytatásban egy kezdetektől jelen lévő karakter felfedi az igazi énét, és az Erővel bámulatos dolgokra lesz képes. Kitaláltátok már, hogy kiről beszélünk? Lassan le fogják leplezni a nyolcadik rész címét, illetve szerintünk teaser videót is kapunk július 14-én a Star Wars Celebration ünnepségen. A hetediket azzal fejezték be, hogy megtalálták a jedik egyetlen hírmondóját, Luke Skywalkert az Ahch-to bolygón, ahol Luke a jedi-templomot kereste. Sikerrel járhatott, meg a kiszivárgott képeken egy templom romjai láthatóak.

Sokan felsírtak, hogy Han Solonak búcsút intettünk, de a színész már a hatodik rész kapcsán szeretett volna kiszállni, így várható volt. Meg őszintén valljuk be, nem alkotott akkorát a The Force Awakensben, jól lehet, hogy a forgatókönyv hibája, vagy a színész kérte ezt. Örültünk nagyon, hogy visszatárt, de Daisy Ridley és John Boyega nagyszerűt nyújtott az új trilógia első felvonásában. Évről-évre felmerült már a kérdés, hogy Luke testvére mért nem használta soha az Erőt, hiszen benne is megvan az, amit Anakin Skywalkertől örökölt fivére. Négy (Egy új remény, A birodalom visszvág, A jedi visszatér, Az ébredő Erő) résznek kellett eltelnie, hogy felébredjen az ősi erő Organa Tábornokban.

Végre láthatjuk, hogy valami igazán elképesztő és nagyszerű dolgot tesz. Így lehet leírni a külföldi újságok szerkesztőinek első reakcióit. Hivatalosan a Disney nem foglalt állást ebben, de egy megbízható forrás publikálta a hírt az IMDb fórumán, akit csak úgy ismernek, hogy Mr_Ghostfast_Lives. Róla már korábban is kiderült, hogy nem hazudik, több dolgot is elárult Az ébredő Erő megjelenése előtt, amik bejöttek. Akkor mért hazudna most, és találna ki vad ötleteket? Mesélt a Luke és Rey kapcsolatáról is, hogy Luke valóban az apja lenne a lánynak?

Először is, Luke nem Rey apja. Ha nem tudod elengedni ezt, akkor nézd meg a hetedik részt, és figyelj. Sem a nyolcadikban, sem a kilencedikben nem fog kiderülni, hogy Luke lenne az apja. A második, és talán sokkal izgalmasabb hír, hogy Leia használni fogja az Erőt az Episode VIII-ban. Sajnos igaz, hogy nagyon lecsökkentették a szerepét egy korai támadás miatt, de igazán menő dolog, hogy az Erő segítségével élte túl. Használta az Erőt! Ennyi az összes, amivel szolgálhattam. Értem én, hogy szükség lenne bizonyítékra, de jövőre érkezik. Tudjátok, így korrekt.

Hú, elgondolkodtunk most, nagyon izgalmasan hangzik. Volt már rá precedens, hogy a rajongók kérésére átírták a forgatókönyvet. A klónok támadása előtt többen is azt szajkózták, hogy Yoda-t megnéznék egy vérre menő fénykard harcban. Akkor George Lucas meghallgatta a kéréseket, és láttunk egy Yoda vs Dooku gróf harcot. A forrás nagyon biztosra megy, határozott, így mi elhisszük neki. De tény, hogy 2017. december 15-én minden kiderül.

Total
0
Shares
Previous Article

Új TV Spotot kapott a Jason Bourne mozi

Next Article

Star Wars VIII - Végéhez közeledik a forgatás

Related Posts
Wide Screen YouTube