Wide Screen
Image default
Előzetesek

Brad Pitt megmenti a világot az Ad Astra – Út a csillagokba első előzetesében

Az X-Men: Sötét Főnix árnyékában bemutatták a Brad Pitt sci-fi kalandjának, az Ad Astra – Út a csillagokba első trailerét.

A The Walt Disney Studios és a 20th Century Fox számtalanszor elhalasztotta már Brad Pitt sci-fi filmjének a bemutatóját, most azonban végre megkaptuk az első előzetest az Ad Astra – Út a csillagokba című filmhez, melyben Pitt a világ megmentésére vetemedik.

A filmet eredetileg idén januárban mutatták volna be a mozikban, azonban a premiert elhalasztották májusra, majd a Disney szeptemberre tette át a sci-fi bemutatóját. Az Oscar-díjjal jutalmazott Brad Pitt a történetben egy asztronautát játszik, aki annak reményében készül átszelni a Naprendszerünket, hogy eltűnt apja nyomára találjon valahol a távoli űrben. Apja (Toomy Lee Jones) 20 évvel ezelőtt indult el a Neptun irányába, küldetésének célja pedig az idegen létformák felkutatása és titkos kísérletek volt, de azóta senki sem hallott róla.

 

A Pitt mellett Tommy Lee Jones (Amerika kapitány: Az első bosszúálló), Ruth Negga (Preacher), Liv Tyler (A hihetetlen Hulk), Donald Sutherland (Az éhezők viadala), Jamie Kennedy (Sikoly), John Finn (The Walking Dead), Kimberly Elise (Bosszúvágy), Bobby Nish (Vészhelyzet), LisaGay Hamilton (Alelnök) és John Ortiz (ŰrDongó). A rendezői székben James Gray ül, a forgatókönyvet pedig A rejtély című sorozat írójával, Ethan Gross-szal közösen hozták össze.

Az Ad Astra – Út a csillagokba amerikai bemutatója szeptember 20-án lesz.

Még több a témában...

Egyre távolabb a Jump Street és Men in Black crossover film

Kévés Bence Mihály

Brad Pitt is versenyben lehet Deadpool 2 Kábel szerepért

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Jason Bourne

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább