Mátrix

Botrányba keveredett a Mátrix 4. stábja

Súlyos szabálysértésre kerülhetett sor.

Hatalmas meglepetésként érte a filmrajongókat, hogy igen hosszú szünet után folytatást kap a ’90-es évek egyik legemblematikusabb filmsorozata, a Mátrix. A várakozásokat növelte, hogy kiderült, az eredeti alkotások egyik rendezője, Lana Wachowski ezúttal is visszatér, illetve kiderült, hogy Carrie-Anne Moss és Keanu Reeves is újra eljátszhatják majd legendás szerepeiket. Arra is fény derült azonban, hogy Hugo Weaving és Laurence Fishburne nem térnek vissza, előbbinél egyeztetési problémák adódtak, míg utóbbit meg sem keresték a filmmel kapcsolatban.

A film munkálatai nem a tervek szerint haladtak eddig sem, hiszen a forgatás többször leállt a vírus miatt. Most pedig kisebb botrányba keveredett a stáb, ugyanis egy bulit tartottak a forgatás keretében, ezzel megszegvén a nagyon szigorú vírusszabályozásokat. A beszámolók szerint kétszáz ember vett részt az összejövetelen, köztük a film főszereplője, Keanu Reeves. A berlini szabályozásokat tekintve, összejöveteleknél (ez esetben bulinál) jelenleg maximum ötven ember tartózkodhat egy helyen, így ha ez valóban így volt, a társaság nemcsak a forgatás, hanem a város és a tartomány szabályai ellen is vétett. A stáb és a producerek egyelőre mindent tagadnak.

Az új részt egyébként komoly várakozások előzik meg, a színészek korábban ezt nyilatkozták a filmről:

Lana egy csodálatos történetet írt, mely mélyen megérintett. Csakis ezért vállaltam el a filmet. A szkriptnek vannak igazán sokat mondó részei, melyek valódi üzenetet fogalmaznak meg. Sohasem gondoltam volna, hogy ez a folytatás létrejön, nem is szerepelt a terveim között. Az egész szkriptet áthatja azonban egyfajta művészi szabadság, mélység és közlési vágy. Ezek tudatában pedig úgy gondoltam, igazán remek dolog, hogy ez a film elkészülhet.

A Lana Wachowski vezetésével filmezett Mátrix 4. bemutatóját előrébb hozták 2022-ról, így már 2021. december 22-én jegyet válthatunk a mátrixjáratra.

Keanu Reeves
Total
2
Shares
Previous Article
Az Igazság Ligája

Zack Snyder elárulta, pontosan hány percnyi új jelenetet vettek filmre Az Igazság Ligája pótforgatásán

Next Article
Pókember

Tom Holland nagyon lazára vette a Pókember 3. forgatását, feltett lábakkal golfot nézett a szünetben

Related Posts