Bosszúállók: Végtelen háború – Russoék újabb titokzatos képet osztottak meg

Russo fivérek egy újabb képpel keltették fel a figyelmet, ami talán a Bosszúállók: Végtelen háború egyik titkos szuperfegyverét ábrázolja?

Russo fivérek egy újabb képpel keltették fel a figyelmet, ami talán a Bosszúállók: Végtelen háború egyik titkos szuperfegyverét ábrázolja?

Folytatódnak a munkálatok a Bosszúállók: Végtelen háború körül. Russoék a napokban képet is megosztottak afrikai kiruccanásukról, most viszont egy nagyon rejtélyes fényképet láthatunk a Marvel Univerzum legnagyobb filmjéből. Talán Vasember űrpáncélja látható a képen?

Russo fivéreknél évek óta bevett szokás az, hogy az éppen készülő filmjükből titokzatos képeket osztanak meg, melyek első pillantásra nem árulnak el sokat a filmből, de mégis konkrét utalásuk van a történetre. Így van ez most a Végtelen háborúval is. Láttuk a rendezőket kastélyban, voltak utaló jelek a Végtelen kesztyűre, most viszont egy kozmikus mütyür lehet porondon, amiről ha kiderül, hogy igaz, akkor ez csak Tony Stark (Robert Downey Jr.) találmánya lesz. Nyilvánvalóan sok más elképzelés is szóba jöhet még, de a jelek arra utalnak, hogy ennek a valaminek köze van Vasember páncéljához.

A rajongók mindezt abból ötlötték ki, hogy az Infinty Warban a veszély az űrből érkezik, maga Thanos lesz az, és tudva azt is, hogy mi történt az első Bosszúállókban – a veszély itt is az űrből jött -, talán Tony emiatt egy olyan páncélt fejleszt ki, amivel képes az űrben is harcolni. Talán majd az Entertainment Weekly Comic-Con-os borítója megválaszol pár dolgot, csak legyünk türelmesek.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Alien: Covenant - Majdnem kaptunk Xenomorph vs Neomorph harcot!

Next Article

Korai koncepciósrajzot mutattak be Fekete Párducról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!