A Russo testvérek újabb képet osztottak meg a Bosszúállók: Végtelen háborúról

Azért csak óvatosan, semmi kompromittáló fénykép nem került elő, csak egy picit keresgélnek a rendezők.

Azért csak óvatosan, semmi kompromittáló fénykép nem került elő, csak egy picit keresgélnek a rendezők.

Anthony és Joe Russo hamarosan elkezdi forgatni a következő Bosszúállók filmet, pontosabban a következőket, ugyanis egyszerre két részt fognak majd rögzíteni. A Marvel korábban elmagyarázta, hogy nem azért veszik fel együtt a filmeket, mert első és második részre lesz bontva, pusztán anyagi okokra hivatkozva döntöttek így. Tudjuk, a rendezők is elmondták, hogy a Végtelen háborút és Bosszúállók 4. részt külön kell kezelni.

A rendezők éppen felfedező útjukról osztottak meg fényképet, miközben keményen keresik a megfelelő és egyedi helyszínt a Végtelen háborúhoz. Sok idejük nem maradt, hiszen rövidesen összecsapják a csapót, és november végén kezdődik a munka. Igen különös dolgot láthatunk a fényképen, és ha találgatni kéne, hogy mi lehet ez a hely, akkor Avengers Mansion épületet mondanánk, ami köztudottan a Bosszúállók otthona a képregényekben. Természetesen nem állhatunk ki teljes mellszélességgel, márpedig hogy ez igaz, de azért örülnénk neki, ha így lenne.

A film forgatókönyvén Christopher Markus és Stephen McFeely dolgozott, és amit Russo-ék teljes egészében IMAX technológiával fognak majd rögzíteni. Ez lesz az első olyan film, melyet végig IMAX 65-ös kamerákkal rögzítenek. A kamerákat nem először fogják használni, hiszen az idei Polgárháborúban már kipróbálták, de ahogy ők fogalmaztak: „Éppen most gördült le a szalagról.” okok miatt nem tudták végig használni.

A film belead apait-anyait, mert 67 szuperhőst számlál majd, amire eddig még nem volt példa egyik stúdiónál sem. A Végtelen háborúban feltűnik várhatóan majd Pókember, Doctor Strange és az újdonsült nőiszuperhős, Marvel kapitány is. A Bosszúállók: Végtelen háborút 2018. május 4-én, míg a cím nélküli folytatás 2019. május 3-án érkezik a mozikba.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Éjszakai ragadozók

Next Article

Többet látunk Vaderből a legújabb Zsivány Egyes előzetesben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!