Főoldal Játékok Bizonyíték érkezett az Xbox Series S létezésére?
Játékok

Bizonyíték érkezett az Xbox Series S létezésére?

Egy kontroller csomagolása buktatta le a még be sem jelentett konzolt.

646
EfA cSaXkAA0TDH

A Microsoft már tavaly decemberben megmutatta nekünk az Xbox Series X-et, de nagyon régóta pletykálnak egy másik, kisebb konzolról is. A Lockhart kódnéven elhíresült masina a hírek szerint szintén a következő generációban jönne, kisebb tudással, olcsóbb árral. A “hivatalosan” Xbox Series S-ként hivatkozott gép létezését azonban eddig semmilyen szinten nem ismerte el a redmondi cég.

Most viszont váratlan helyről érkezett pozitív megerősítés. A The Verge hozta le először, hogy Twitter felhasználó valahogy sikeresen vásárolt egy kontrollert, amelynek dobozán az olvasható, hogy Xbox Series X és Xbox Series S konzolokhoz is használható. Amennyiben nem egy gigantikus átverés részesei vagyunk, akkor ez azt jelenti, hogy a kisebb konzol tényleg létezik és több mint valószínű, hogy a Microsoft a Gamescom alkalmával be is jelentheti. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

S.T.A.L.K.E.R. 2
BREAKINGXbox

Csúszik a S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenése

Két hónappal később térhetünk vissza a Zónába.

Game Pass Ultimate
Xbox

A Microsoftnak a bíróságon kell felelnie az emelt Game Pass árakért

Az amerikai versenyhivatal ezúttal az új Game Pass ára miatt perelt.