Főoldal Sorozatok Berendelték a The Sandman 2. évadát
Sorozatok

Berendelték a The Sandman 2. évadát

Végre megtörtént amit sokan vártak már és hivatalosan is zöld utat kapott az új évad.

591
ws The Sandman Season 2 221103 053611

A Netflix hivatalosan is berendelte Neil Gaiman képregényén alapuló sorozat 2.évadát. Nem siették el a bejelentést, ugyanis az első évad mind a 11 része már 3 hónapja megtekinthető a Netflix kínálatában. Az úgymond kései bejelentés Gaiman szerint a sorozat nagy költségvetése miatt volt. De most már úgy tűnik, a lassan egy évados sorozatokkal hergelő Netflixnek megéri folytatni Álom és a többiek történetét.

Emberek milliói és milliói üdvözölték, nézték és szerették a The Sandmant a Netflixen, a régi Sandman-rajongóktól egészen az egyszerűen kíváncsi emberekig, akik aztán megszállottjává váltak az Álmok Urának, családjának és a történeteiknek. Hihetetlen öröm számomra, hogy kijelenthetem, hogy a Netflix-szel és a Warner Bros.-val, Allan Heinberggel, David Goyerrel és én még több The Sandman-történetet fogunk életre kelteni.

Mesélte Gaiman egy nyilatkozatban. Továbbá felvezette, hogy a rajongók milyen új történeteket láthatnak majd, beleértve Álom többi testvérével való találkozást, valamint a Gwendoline Christie Luciferével való viszályának folytatását. Az új évad tovább bővíti majd a The Sandman világát, amikor is visszatér még több epizóddal és történettel, amelyeket több The Sandman-képregényből adaptálnak majd.

Van néhány megdöbbentő történet, amely Morpheusra és a többiekre vár (nem beszélve a Végtelen Család további tagjairól, akikkel találkozni kell).Senki sem fog jobban örülni ennek, mint a Sandman szereplői és stábja: ők a legnagyobb Sandman-rajongók. Most itt az ideje, hogy visszatérni a munkához. Végül is egy családi étkezés vár. Lucifer pedig arra vár, hogy Morpheus visszatérjen a pokolba…

A bejelentés mellé kaptunk a Netflixtől egy videót is, ami a 2.évadot hirdeti.

Létezik egy másik világ – az Álom -, amely akkor vár ránk, ha lehunyjuk a szemünket és elalszunk. Itt a Sandman, az álmok mestere (Tom Sturridge) segít alakot önteni titkos félelmeinknek és fantáziáinknak. Ám amikor a Mestert váratlanul elfogják és egy évszázadra börtönbe zárják, hiánya olyan események sorát indítja el, amelyek örökre megváltoztatják mind a valós, mind pedig az álomvilágot. A rend helyreállításához Álomnak különböző világokon és idővonalakon kell átutaznia, hogy helyrehozza hosszú létezése alatt elkövetett hibáit, miközben felkeres régi barátokat és ellenségeket, és új lényekkel – kozmikus és emberi – találkozik.

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...