Főoldal Filmek Benedict Cumberbatch megerősítette, hogy egy forgatáson már jövőre visszatér Doctor Strange szerepében
Filmek

Benedict Cumberbatch megerősítette, hogy egy forgatáson már jövőre visszatér Doctor Strange szerepében

Doctor Strange még visszatér, és már azt is tudjuk, mikor számíthatunk a varázslóra.

97
Doctor Strange az őrület multiverzumában

Stephen Strange-et azóta nem láttuk, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában stáblista alatti jelenetében kezdett megbarátkozni a harmadik szemével, majd megjelent Charlize Theron által alakított Clea. Az eset után a két karakter teljesen feledésbe merült, nem kaptunk utalást egyik szereplőre sem, most viszont az MCU “varázslóját” alakító Cumberbatch biztató dologról számolt be.

Benedict Cumberbatch megerősítette egy nemrég adott interjúban, hogy hamarosan újra eljátssza Doctor Strange szerepét a Marvel Studios egyik közelgő projektjében, amelyet a tervek szerint valamikor jövőre fognak forgatni. A JW3 Speaker Series legújabb epizódjának vendégeként fellépve a színész elárulta, hogy legalább az egyik jövőre forgatandó Marvel Studios projektjében szerepelni fog, azt azonban nem sikerült kihúzni belőle, hogy melyikről van szó.

A harmadik Doctor Strange-filmet hivatalosan még nem jelentették be (bár egy kisebb összegben fogadnánk rá, hogy elkészül a folytatás), így azt mondanánk, hogy a Bosszúállók: A Kang-dinasztia lehet ez a titokzatos projekt. A Bosszúállók következő filmjéről nem sokat tudunk, és néhány hónapja a Disney csaknem egy teljes évvel eltolta a film bemutatóját is, így 2025 helyett csak 2026. május 2-án jön ki a mozikba, szóval nem vagyunk meggyőződve arról, hogy már jövőre forgatnak.

Mivel az ötödik Bosszúállók-filmet most már valószínűleg csak 2025-ben forgatják le, elképzelhető, hogy Cumberbatch egy másik filmre utalt, mondjuk a két év múlva érkező Fantasztikus Négyesre? Talán a Penge, amiről azt pletykálják, hogy előkészíti a terepet egy másik film előtt, a Midnight Sons karaktereiről.

A folyamatban lévő WGA-sztrájk (és az esetleges SAG-AFTRA-sztrájk – azaz a színészek is sztrájkba kezdhetnek, ha nem tud megegyezni a szakszervezet) miatt nincs kőbe vésve semmi, a bejelentett filmek bemutatói még változhatnak, hiszen az írósztrájk miatt nem lehet dolgozni forgatókönyvön, ami nagyban megnehezíti a dolgokat. Állítólag gond van a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvével, ezért lépett le Jeff Loveness, de hasonló cipőben jár a Penge rebootja is, a Fantasztikus Négyes pedig csak most kezd összeállni.

Doctor Strange az őrület multiverzumában
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...