Főoldal Filmek Benedict Cumberbatch aggódik, hogy a Doctor Strange 2. nem fog megfelelni a rajongók elvárásainak
Filmek

Benedict Cumberbatch aggódik, hogy a Doctor Strange 2. nem fog megfelelni a rajongók elvárásainak

Ebben a néhány napban aggasztó hírek születtek a Doctor Strange 2. részéről.

167
Doctor Strange

A hétvégén kiderült, hogy jelentős újraforgatásra kerül sor, és közel hat héten keresztül heti 6 napban fog dolgozni a Doctor Strange az őrület multiverzumában című film stábja. Egymásnak ellentmondó hírek érkeznek, pontos okát nem árulták el a nagyobb újraforgatásra; egyesek szerint a forgatással a színészek ütemezési problémáiból fakadó hiányosságokat pótolják, míg mások a COVIDot nevezték meg probléma forrásának, mivel a korlátozások lassította őket az Egyesült Királyságban. 

Benedict Cumberbatch aggódik, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatása nem fog megfelelni a hozzá fűzött csillagászati elvárásoknak. A legfőbb varázsló szerepében visszatérő színész ideges a film miatt, és remélhetőleg túl is szárnyalja az első film sikerét, különösen azok után, hogy a közönség már ismeri a karaktert és a Marvel Moziverzum más alkotásaiból, sőt decemberben a Pókember: Nincs hazaút című filmben is látható lesz.

Nekem egy olyan második albummal járó félelmem, mint mindenkinek, mert az első olyan fergeteges sikert aratott, és annyira nagyon szerethető karakterré vált Strange. [A Marvelnél] nagyon jók abban, hogy felülmúlják az elvárásokat, amikor az elvárások alacsonyak. Szerintem mindig nehezebb felülmúlni őket, amikor magasan van a léc. Nem azt mondom, hogy lealacsonyítják őket. “Megcsináljuk A Hangyát! Így működnek ezek a dolgok. Papíron azt gondolod: “Ez izgalmas? Azt hiszem, hogy most már kezdenek több kockázatot vállalni. Úgy értem, a rendezőik nagyon kötődnek a stúdió stílushoz. De tudod, ott van Taika Waititi, és úgy voltak vele, hogy “Mi…? Ez működni fog? És nézd meg, mennyire vicces lett a Thor: Ragnarok.”

Benedict Cumberbatch

Már most érezhető a nagy a felhajtás a Doctor Strange az őrület multiverzumában című film körül, amely lényegében eseménysorozatok hálózatát fogja összekötni egymással. Gondoljunk csak a Bosszúállók: Végjáték, a WandaVision, a Loki és a Pókember: Nincs hazaút történéseire, amelyek mind ebben a filmben futnak majd össze. A folytatás a Marvel Studios felsorolt produkciókban lefektetett alapokra építve mutatja be a nézőknek a Multiverzum őrületébe, és a folyamatos pletykák szerint a filmben bemutatkozhatnak az X-Menek, az Illuminátusok, a Fantasztikus Négyek és Penge is. Nem csoda, hogy Benedict Cumberbatch annyira aggódik a film második része megjelenése miatt.

Annyit már tudunk, hogy a folytatásban több ismerős arc is visszatér, köztük Elizabeth Olsen mint Wanda Maximoff aka Skarlát Boszorkány, Benedict Wong mint Wong, Rachel McAdams mint Christine Palmer és Chiwetel Ejiofor mint Karl Mordo. A második részben Xochitl Gomez is bemutatkozik America Chavez szerepében, akit Miss America néven is ismerhetnek a rajongók, és interdimenzionális utazás képességével rendelkezik. Szóval rá tényleg nagy szükség lesz ebben az őrült dimenziók közötti ugrálásnál.

A filmet tavasszal szerették volna bemutatni, de a Marvel Studios néhány héttel korábban eltolta a premiert, így most a Doctor Strange az őrület multiverzumában 2022. március 25-ről 2022. május 6-ra tolódott a naptárban.

Doctor Strange
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

%s Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...