x
Filmek

Bemutatták a John Wick 2 poszterét

Megérkezett Keanu Reeves John Wick 2-ének első posztere.

Bemutatták a John Wick 2 poszterét
  • Publishedszeptember 23, 2016

Megérkezett Keanu Reeves John Wick 2-ének első posztere.

Óriási érvágás érte a film szerelmeseit a Comic-Con alatt, ugyanis meg sem jelent John Wick a rendezvényen. Ezért most szeretnének kedveskedni a rajongóknak, ugyanis a New York-i  Comic Con-on a stúdió elviszi John Wick-et, a film főszereplőjét, azaz Keanu Reeves is megjelenik majd a színpadon. A Lionsgate nem is egyet, rögtön két nagy filmjét is bemutatja a Javits Centerben idén: a Power Rangers-t és a John Wick folytatását. Hogy megünnepeljük a bejelentést, a Lionsgate bemutatta a film első plakátját is, melyen Keanu Reeves látható.

Vészjóslónak tűnik a film első ránézésre, mert a főszereplőt úgy állították be, mint aki kivégzésre megy. A régi western filmeknél volt hasonló beállásuk a feleknek, mikor a nagy leszámolásra készültek. Komor és egyszerű fekete öltönyben láthatjuk Keanu Reeves-t.

A Lionsgate panelja otthont ad majd sztároknak és filmkészítőknek, akik a stúdió következő két nagy produkcióját fogják reklámozni: John Wick: Chapter 2-t és Power Rangers-t. Az eseményre október 8-án, szombaton kerül majd sor a New York Comic Con alatt. Egy órán át kérdezhetnek majd a rajongók a sztároktól, amolyan kérdezz-felek keretében, valamint exkluzív, soha nem látott képek is előkerülnek a filmekből. Azok, akik nem tudnak eljönni, ők élőben nézhetik majd az eseményt a Twich-en.

Az NYCC-én Keanu Reeves mellett a teljes stáb látható lesz október 2-án a Madison Square Garden-en található színházban. A filmből egy rövid jelentet is bemutatnak majd, majd közvetlen utána kérdezz-feleket tartanak a jelenlévők között. A stúdió PR-osa arról beszélt, hogy 2017 legjobban várt két filmjük előzetes hamarosan befut – John Wick: Chapter 2 és Power Rangers. Nem sokat tudunk a John Wick folytatásáról, mindössze annyit, hogy Rómában fog játszódni, és a legendás bérgyilkos, Wick a bérgyilkosok legjeivel száll majd szembe.

John Wick már készen áll, de hogy Ian McShane, Ruby Rose, Riccardo Scamarcio, Peter Stormare, John Leguizamo, Bridget Moynahan, Thomas Sadoski és Lance Reddick felkészült-e a szerepére, 2017. február 10-én kiderül.

phs9pxhimxleww_1_l_mini

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.