Főoldal Filmek Bemutatták a John Wick 2 poszterét
Filmek

Bemutatták a John Wick 2 poszterét

Megérkezett Keanu Reeves John Wick 2-ének első posztere.

891

Megérkezett Keanu Reeves John Wick 2-ének első posztere.

Óriási érvágás érte a film szerelmeseit a Comic-Con alatt, ugyanis meg sem jelent John Wick a rendezvényen. Ezért most szeretnének kedveskedni a rajongóknak, ugyanis a New York-i  Comic Con-on a stúdió elviszi John Wick-et, a film főszereplőjét, azaz Keanu Reeves is megjelenik majd a színpadon. A Lionsgate nem is egyet, rögtön két nagy filmjét is bemutatja a Javits Centerben idén: a Power Rangers-t és a John Wick folytatását. Hogy megünnepeljük a bejelentést, a Lionsgate bemutatta a film első plakátját is, melyen Keanu Reeves látható.

Vészjóslónak tűnik a film első ránézésre, mert a főszereplőt úgy állították be, mint aki kivégzésre megy. A régi western filmeknél volt hasonló beállásuk a feleknek, mikor a nagy leszámolásra készültek. Komor és egyszerű fekete öltönyben láthatjuk Keanu Reeves-t.

A Lionsgate panelja otthont ad majd sztároknak és filmkészítőknek, akik a stúdió következő két nagy produkcióját fogják reklámozni: John Wick: Chapter 2-t és Power Rangers-t. Az eseményre október 8-án, szombaton kerül majd sor a New York Comic Con alatt. Egy órán át kérdezhetnek majd a rajongók a sztároktól, amolyan kérdezz-felek keretében, valamint exkluzív, soha nem látott képek is előkerülnek a filmekből. Azok, akik nem tudnak eljönni, ők élőben nézhetik majd az eseményt a Twich-en.

Az NYCC-én Keanu Reeves mellett a teljes stáb látható lesz október 2-án a Madison Square Garden-en található színházban. A filmből egy rövid jelentet is bemutatnak majd, majd közvetlen utána kérdezz-feleket tartanak a jelenlévők között. A stúdió PR-osa arról beszélt, hogy 2017 legjobban várt két filmjük előzetes hamarosan befut – John Wick: Chapter 2 és Power Rangers. Nem sokat tudunk a John Wick folytatásáról, mindössze annyit, hogy Rómában fog játszódni, és a legendás bérgyilkos, Wick a bérgyilkosok legjeivel száll majd szembe.

John Wick már készen áll, de hogy Ian McShane, Ruby Rose, Riccardo Scamarcio, Peter Stormare, John Leguizamo, Bridget Moynahan, Thomas Sadoski és Lance Reddick felkészült-e a szerepére, 2017. február 10-én kiderül.

phs9pxhimxleww_1_l_mini

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sonic, a sündisznó 3.
Filmek

Kiderült, melyik karaktert szinkronizálja Keanu Reeves a Sonic, a sündisznó 3. részében

Keanu Reeves nem is akármelyik karaktert szinkronizálja a Sonic, a sündisznó 3....

CinemaCon Lionsgate
Filmek

CinemaCon: A Lionsgate bemutatója

Volt minden a Lionsgate előadásában a CinemaConon: horror, akció, dráma és életrajzi...

Alkonyat
Sorozatok

Az Alkonyat élőszereplős sorozatadaptációja helyett valami más készül

Sorozat készül az Alkonyatból, de nem úgy, ahogy eddig hittük.