Uncharted

Bemutatták az Uncharted előzetesét, tele játékutalásokkal, és mindezt magyar szinkronnal

Ez lesz Nate első nagy kalandja.

Ez tényleg egy eredettörténet lesz, ahogy arra utalt korábban Tom Holland. Tegnap este már megosztottunk veletek egy részletet a trailerből, és jeleztük, hogy a mai napon befut a nagy előzetes is. Nos, nem tévedtünk, délután a Sony Pictures közzétette a nagy előzetest a filmből, majd nem sokkal később a film hazai forgalmazója, az InterCom is megosztott egy magyar szinkronos verziót hozzá.

Egy örökkévalóságnak tűnt a projekt. A zűrös előkészületek után, a rendezők sorra álltak fel, s hagyták ott a projektet, míg végül a Venom rendezője, Ruben Fleischer kapott szerződést. A forgatást még tavaly elkezdték, és egészen év elejéig tartott. Eddig csak képeket láttunk a filmről, és néhány beszámolót a teaser felvételekről. A Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével forgatott Uncharted c. film első előzetese olyan nagy jeleneteket tartalmaz, amelyek kísértetiesen hasonlítanak a film alapjául szolgáló játéksorozat egyes részeire, magyarul ezzel próbáltak kedveskedni a játék szerelmeseinek.

A trailerben a fiatal Nathan Drake (Tom Holland) csaposként találkozik egy bárban, mielőtt Mark Wahlberg által alakított Sullyval, s életük legnagyobb kalandjába vágnának. Utalást kapunk Nathan testvérére, Samre is, akivel a játékosok a franchise utolsó részében, az Uncharted 4: A Thief’s Endben találkoztak. Antonio Banderas is bemutatkozik, egy rivális kincsvadász karaktert játszik a filmben, amolyan főellenség szerepét tölti be. A karakterbemutatásokból értelmezzük a látottakat. Több olyan jelenettel is találkozunk, amelyeket mintha a játékokból emeltek volna át, egy partra vetett kalózhajótól kezdve az Uncharted 3 azon jelenetéig, amelyben Drake-et egy teherszállító repülőgépből kidobják, s a főhős a rakományon keresztül visszamászik a repülőgép rakodóterébe. A látvány mellett érdemes figyelni a zenei aláfestésre is, ugyanis olyan zenei betétek  is felcsendülnek a bő kétperces videó során, amelyekre a fizetők emlékezhetnek a játékokból.

És ha esetleg az angol előzetesre lennél kíváncsi, akkor ajánljuk megtekintésre a lenti videót.

A trailerből arra a régóta húzódó kérdésre is választ kaptunk, hogy Mark Wahlberg Sullyjának lesz-e bajusza – a válasz, úgy tűnik, hogy nem lesz, legalábbis az elején nem. A film február 18-án érkezik és kizárólag a mozikban kerül bemutatásra, hiába a nagy streaming kánaán, a Sony Pictures az új filmjeit csak a mozikban mutatja be, majd később pedig a Netflix tartalmai között is elérhető lesz.

Az előzetes után az Uncharted 4 társrendezője, Neil Druckmann – a Naughty Dog elnöke – blogbejegyzésében megemlítette, hogy Ruben Fleischer rendező küldetése az volt, hogy a filmet “a játék hardcore rajongóinak és azoknak is elkészítse, akik még nem ismerik a franchise-t”. Véleménye szerint “mindkét tábort egyformán szórakoztatja majd ez a hihetetlenül szórakoztató és akciódús film”.

Total
1
Shares
Previous Article
The Matrix Resurrections

A hivatalos a Mátrix Feltámadások szinopszisából kiderült, a mátrix erősebb, biztonságosabb és veszélyesebb, mint valaha

Next Article
Dűne

Faramuci módon, de a Warner Bros. megerősítette a Dűne második részét

Related Posts