x
Close


Közelgő események

Filmek

Az Uncharted hivatalos képén Tom Holland és Mark Wahlberg karakterei, de Sully védjegyének nyoma sincs

A képen Sully nem visel bajuszt.

Az Uncharted hivatalos képén Tom Holland és Mark Wahlberg karakterei, de Sully védjegyének nyoma sincs
  • PublishedMay 24, 2021

A Sony Pictures kiadott egy új hivatalos képet a várva-várt Uncharted adaptációhoz a mai napon, a fotón pedig a két főszereplőt látjuk. Tom Holland és Mark Wahlberg karaktereit véljük felfedezni, azaz ifjú Nathan Drake-t és a mentor szerepében Sullyt, csakhogy a mentorra alig lehet ráismerni.

Az első hivatalos képet még januárban láttuk. Az akkori képen csak az ifjú kalandort láttuk, azonban a délután folyamán a New York Times jóvoltából a főhős oldalán mentora, Victor „Sully” Sullivan is helyet kapott. A Sullyval kapcsolatban több aggasztó hír is megjelent, miután az egyik forgatási képen Wahlberg nem viselte azt az ikonikus bajuszt, ami védjegyévé vált a karakternek a videojátékokban. De egyelőre nyoma sincs ennek az arcszőrzetnek. Kezdhetünk aggódni? Még korai lenne, létezik egy kézenfekvő magyarázat rá.

Néhány napja Wahlberg közösségi oldalán közzétett egy olyan fotót, ami Sully védjegyévé vált bajuszt viselte. Kissé értetlenül állunk a dologhoz, hogy miért nem látjuk ezen a képen a bajuszt, ha egyszer a színész utalt rá egy korábbi képen. Az egyik lehetséges magyarázat lehet erre a kérdésre, hogy nem egy idősíkon játszódik majd a történet, s az utolsó felvonásban jelentőset ugrunk előre az időben, s a bajusz csak a film végén fog megjelenni.

A sztoriról mindössze annyit tudni, hogy az adaptáció eseményei még a franchise első része előtt játszódik majd. Ezek után bármennyire is tűnhet úgy, hogy vérbeli eredettörténetnek ígérkezik, nem az lesz. Pontos részleteket nem tudni a filmről, Tom Holland mindössze annyit osztott meg, hogy kiváló történetet dolgoztak ki, és minden rajongó odáig lesz érte. Holland és Wahlberg mellett feltűnik még a filmben Antonio Banderas – akiről azt beszélik, hogy a főellenséget játssza -, Sophia Ali és Tati Gabrielle is.

Ruben Fleischertől az Uncharted adaptációt idén már biztos nem fogják bemutatni, hiszen a filmet 2022. február 18-ára halasztották.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.