Főoldal Filmek Az Uncharted hivatalos képén Tom Holland és Mark Wahlberg karakterei, de Sully védjegyének nyoma sincs
Filmek

Az Uncharted hivatalos képén Tom Holland és Mark Wahlberg karakterei, de Sully védjegyének nyoma sincs

A képen Sully nem visel bajuszt.

172
Uncharted

A Sony Pictures kiadott egy új hivatalos képet a várva-várt Uncharted adaptációhoz a mai napon, a fotón pedig a két főszereplőt látjuk. Tom Holland és Mark Wahlberg karaktereit véljük felfedezni, azaz ifjú Nathan Drake-t és a mentor szerepében Sullyt, csakhogy a mentorra alig lehet ráismerni.

Az első hivatalos képet még januárban láttuk. Az akkori képen csak az ifjú kalandort láttuk, azonban a délután folyamán a New York Times jóvoltából a főhős oldalán mentora, Victor „Sully” Sullivan is helyet kapott. A Sullyval kapcsolatban több aggasztó hír is megjelent, miután az egyik forgatási képen Wahlberg nem viselte azt az ikonikus bajuszt, ami védjegyévé vált a karakternek a videojátékokban. De egyelőre nyoma sincs ennek az arcszőrzetnek. Kezdhetünk aggódni? Még korai lenne, létezik egy kézenfekvő magyarázat rá.

Néhány napja Wahlberg közösségi oldalán közzétett egy olyan fotót, ami Sully védjegyévé vált bajuszt viselte. Kissé értetlenül állunk a dologhoz, hogy miért nem látjuk ezen a képen a bajuszt, ha egyszer a színész utalt rá egy korábbi képen. Az egyik lehetséges magyarázat lehet erre a kérdésre, hogy nem egy idősíkon játszódik majd a történet, s az utolsó felvonásban jelentőset ugrunk előre az időben, s a bajusz csak a film végén fog megjelenni.

A sztoriról mindössze annyit tudni, hogy az adaptáció eseményei még a franchise első része előtt játszódik majd. Ezek után bármennyire is tűnhet úgy, hogy vérbeli eredettörténetnek ígérkezik, nem az lesz. Pontos részleteket nem tudni a filmről, Tom Holland mindössze annyit osztott meg, hogy kiváló történetet dolgoztak ki, és minden rajongó odáig lesz érte. Holland és Wahlberg mellett feltűnik még a filmben Antonio Banderas – akiről azt beszélik, hogy a főellenséget játssza -, Sophia Ali és Tati Gabrielle is.

Ruben Fleischertől az Uncharted adaptációt idén már biztos nem fogják bemutatni, hiszen a filmet 2022. február 18-ára halasztották.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Pókember: Idegenben
Filmek

Hivatalos nevet kapott a Tom Holland vezette Pókember-trilógia

Eddig egyszerűen csak Pókember-trilógiaként hivatkoztunk rá, de van ennél hivatalosabb neve is.

Uncharted
Filmek

Az Uncharted producerét kérdezték, hogy készül a folytatás?

Az Uncharted befejezése felvezette a folytatást, de mikor készülhet el?

A csodálatos Pókember
Filmek

Andrew Garfield optimista választ adott, hogy látjuk-e még Pókember szerepében

Andrew Garfield nem zárkózik el egy potenciális A csodálatos pókember visszatéréstől