Uncharted

Kaptunk egy rövid leírást, hogy mit tartalmazott az Uncharted első előzetese

Kaptunk egy rövid leírást, hogy mit tartalmazott az Uncharted első előzetese

Tegnap este a Sony Pictures a Pókember: Nincs hazaút előzetese mellett bemutatta a várva várt Uncharted első felvételét is, igaz csak a CinemaCon esemény jelenlévőinek vetítették le az előzetest. Egyelőre nincs hír arról, hogy mikor fogják online bemutatni a képsorokat, de kaptunk egy rövid leírást, hogy mit tartalmazott Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével készült videojáték adaptáció.

A Screen Rant leírásából kiderült, hogy az első képsorok olyan jeleneteket tartalmazott, ami főként a Naughty Dog nagysikerű játéksorozat rajongóinak szerettek volna kedveskedni a készítők. Gyakorlatilag megfilmesítették bizonyos momentumokat, hogy az adaptáció vonzóbb legyen majd a játék szerelmeseinek is. A beszámolók szerint a videó azzal kezdődik, hogy Sully [Mark Wahlberg] megkérdezi Nathan Drake-et [Tom Holland], hogy részt akar-e venni olyan kalandon, amiről „csak könyvekben olvasott”. Ez egybevág a korábbi hírekkel, miszerint az Uncharted egy eredettörténet lesz. A filmből Drake főszereplő korai szakaszára fókuszál majd, még mielőtt nagy kincsvadász válna belőle.

Ezt a beszélgetést további felvételek követik, köztük egy képen Drake és egy kalózhajó, ami az Uncharted 4. egyik jelenetére vonatkoztat, de talán sokkal látványosabb az a képsor, amikor a főhősünk egy teherszállító repülőgépből kizuhan a rakománnyal együtt. A bemutatót végül Sullyval zárják, aki valamilyen árverésen vesz részt.

Ruben Fleischer rendezőtől az Uncharted adaptációt idén szerették volna bemutatni a mozikban, de a koronavírus-járvány miatt többször is elhalasztották a premiert, így csak 2022. február 18-án fogják bemutatni a PlayStation konzolcsalád nagysikerű videojáték adaptációját.

Total
1
Shares
Previous Article
Venom 2. - Vérontó

Aggasztó hírek érkeztek, brutálisan sokat tolhatnak a Venom 2. – Vérontó bemutatóján

Next Article
Mátrix

A Mátrix 4. prezentációján levetítettek az első előzetest, és a filmcímet is megerősítették

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!