Főoldal BREAKING Bemutatták az Amazon érkező Fallout sorozatának mutánsait és páncélosait
BREAKINGSorozatok

Bemutatták az Amazon érkező Fallout sorozatának mutánsait és páncélosait

Pazar képeket kaptunk a hamarosan érkező Fallout-sorozat szereplőiről.

410
Fallout
Forrás: Bethesda

Ősszel már megtudtuk, mikor érkezik az élőszereplős sorozatadaptáció, ma pedig a Fallout-rajongók végre szemügyre vehették az Amazon új Fallout tévésorozatának szereplőit. A teaser és a kiszivárgott előzetes után az eddigi legjobb képeket kaptuk a posztapokaliptikus világról, hogy hogyan néznek majd ki a mutánsok és a páncélosok.

A szereplők között szerepel Walton Goggins, aki a Ghoul névre hallgató főszereplőt alakítja a sorozatban, egy másik főszereplő, Lucy, akit a Yellowjackets sztárja, Ella Purnell alakít, valamint a sorozat ikonikus páncélosait is. Maga a sorozat a tervek szerint hónapok múlva, 2024 áprilisában jelenik meg, de előzetesről továbbra sincs hír, nem tudni, hogy mikor teszik közzé a várva várt első felvételeket.

A Fallout-sorozat Jonathan Nolan és Lisa Joy munkája, akiket az HBO Westworld című sorozatának alkotójaiként ismerhetünk, és a felállás nagyon ismerős lehet azoknak, akik játszottak már a Fallout-játékokkal. Purnell karaktere, Lucy, a Vault 33 felügyelőjének lánya, akit Kyle MacLachlan alakít, egy mentőexpedíció miatt kénytelen elhagyni otthonát. Ekkor találkozik először a játékvilág pusztaságának veszélyeivel. Közben olyan mutánsokkal találkozik, mint például Goggins karaktere. Ghoul korábban ember volt, de annyira nagy dózisú sugárzást kapott, hogy teljesen megváltozott, mutáns lett belőle.

Purnell karakterével ellentétben Ghoul egy mesterlövész, aki évszázadok óta jelen van ebben a poszt-apokaliptikus világban. A Variety-nek adott interjújában a sorozatot készítő Nolan a Ghoul-t valami olyasmihez hasonlította, mint Vergilius költő Dante Poklában, hogy ő “a mi vezetőnk és a főszereplőnk” a sorozatban.

Walton egyformán ért a drámához és a komédiához, ami nagyon nehéz. Időben és térben óriási szakadék van aközött, hogy ki volt ez a fickó és ki lett belőle, ami számomra egy hatalmas drámai kérdést teremt: Mi történt ezzel a fickóval? Szóval visszafelé fogunk válaszokat kapni ezekre a kérdésekre.

Jonathan Nolan

A Prime Video előfizetői 2024. április 12-én várhatják a sorozatot a streaming platformon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Reacher
Sorozatok

Lee Child egyik legnépszerűbb könyvét dolgozza fel a Reacher 3. évada

A Reacher visszatér a 3. évaddal, amely az egyik legjobb könyv alapján...

Fallout
Előzetesek

Az Amazon egy előzetessel mutatta be a Fallout poszt-apokaliptikus világát

Végre láthatjuk, milyen lesz a Fallout élőszereplős sorozatadaptációja.