Főoldal Előzetesek Bemutatták a Halo tévésorozatának első előzetesét, amelyben Master Chief akcióba lendül
Előzetesek

Bemutatták a Halo tévésorozatának első előzetesét, amelyben Master Chief akcióba lendül

Végre bemutatták a Halo első nagy előzetesét.

152

Hosszú várakozást követően a tegnapi napon a Paramount+-ra bemutatta az érkező Halo című tévésorozatának első kedvcsinálóját, amelyben a lehengerlő Master Chiefet is láthatjuk. Az rendben van, hogy a 2021-es The Game Awards-on bemutatott trailer tartalmazott egy rakás más felvételt a sorozatról, de mindannyian az élőszereplős Master Chiefért vagyunk odáig, a franchise sztárját várta mindenki a képernyőre, nem igaz?

Így vagy úgy, de nagyon-nagyon sokat kellett rá várni, de 2022-ben végre láthatjuk a Halo videojáték adaptációját sorozat formájában. Számos korábbi próbálkozás után – egy Neill Blomkamp-projekttől kezdve, amely sosem jött létre, egészen a Ridley Scott által gyártott, csalódást keltő spin-offig – 2018-ban végre hírt kaptunk egy teljes értékű Halo-tévésorozatról.

A trailer remekül mutatja be a Halo-univerzumot azoknak, akik eddig még nem találkoztak az ikonikus videojáték-sorozattal. A széria a 26. században játszódik, a történelem egy olyan pillanatában, amikor az emberiség egy intergalaktikus háborúba belekeveredett egy idegen fenyegetés ellen, amit csak úgy ismerünk, hogy Covenant. A háború megnyerése érdekében a zseniális tudós, Dr. Halsey (Natascha McElhone) létrehozta a spártaiakat, a fizikai és szellemi képességeik javítása érdekében genetikailag és technológiailag továbbfejlesztett szuperkatonákat. A sorozat John-117 Spartan Master Chief (Pablo Schreiber), a spártai egység parancsnokának történetét mutatja be.

A Halo szereplői között megtalálható még Jen Taylor, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy, Danny Sapani és Bokeem Woodbine. A sorozatot Budapesten forgatták 2021-ben, így végre valóra válhat a rajongók álma, hogy a játék franchise komplex történetét az Xboxon túl is feldolgozzák.

A sorozaton több stúdió is dolgozott, az Amblin Television részéről Darryl Frank, Justin Falvey és Steven Spielberg executive producerei Steven Kane mellett, Otto Bathurst rendező és Toby Leslie a One Big Picture részéről volt jelen, valamint Kyle Killen és Scott Pennington a Chapter Eleven színei alatt dolgozott. Kiki Wolfkill, Frank O’Connor és Bonnie Ross pedig a 343 Industries executive producerei, ők dolgoznak a legendás videojáték-sorozaton is.

A Halo sorozata 2022-ben debütál majd a Paramount+ streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dungeons and Dragons
Sorozatok

A Paramount+ berendelt egy nyolcrészes élőszereplős sorozatot a Dungeons and Dragonsból

A mozifilm mellett élőszereplős sorozattal bővül a Dungeons and Dragons.

Gyilkos elmék
Előzetesek

A Gyilkos elmék visszatértek, s egy sorozatgyilkos hálózat után nyomoznak az új évadban

Az FBI ügynökei az eddigi legsötétebb, legnehezebb bűntényt kapják.