Főoldal Előzetesek Bemutatták a Halloween véget ér első előzetesét
Előzetesek

Bemutatták a Halloween véget ér első előzetesét

Laurie Strode és Michael Myers végső leszámolásra készül.

358

A Universal Pictures a tervezettnél kicsit korábban mutatta be az első teaser trailert David Gordon Green slasher-folytatásához, a Halloween véget ér című filmhez, miután tegnap késő este kiszivárgott az internetre. Az első felvételek bepillantást engednek Laurie Strode és Michael Myers végső leszámolásaként beharangozott filmbe.

A felvételek (nagyrészt) megegyeznek azzal, amit láttuk a CinemaCon rendezvényen április végén Las Vegasban, ami John Carpenter klasszikusának nyitányát idézi fel. Hamar kiderül azonban, hogy ez a jelenet a jelenben játszódik, és ezúttal, amikor Michael kinyitja az ajtót, Laurie fegyverrel vár a mumusra. A trailer azzal végződik, hogy a halálos ellenségek szemtől szembe találják egymást magukkal, s abban biztosak lehetünk, hogy ez lesz az utolsó találkozásuk.

A trailer és plakátok mellé kaptunk egy frissített szinopszist is, amely egy jelentős időugrást erősít meg, valamint egy Corey nevű titokzatos új szereplő is felbukkan a történetben (vannak olyan találgatások, hogy ő lehet Myers fia, de ez még nem derült ki).

45 év után a filmtörténet legelismertebb, legelismertebb horror-franchise-a elérkezik epikus, félelmetes befejezéséhez, amikor Laurie Strode utoljára száll szembe a gonosz megtestesítőjével, Michael Myersszel, egy olyan végső összecsapásban, amilyet korábban még nem láthattunk a vásznon. Csak egyikük marad életben.

Az ikon Jamie Lee Curtis utoljára tér vissza Laurie Strode szerepében, aki a horror első és egyben “utolsó főhőse”, és ami gyakorlatilag Curtis karrierjét is elindította. Curtis már több mint négy évtizede alakította Laurie-t, ami a filmtörténet egyik leghosszabb színész-karakter párosítása. Amikor a franchise 2018-ban újraindult, a Halloween megdöntötte a bevételi rekordokat, a franchise legnagyobb bevételt hozó fejezete lett, és új rekordot állított fel a női főszereplővel készült horrorfilmek legnagyobb nyitóhétvégéjének rekordjaként.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Borderlands
Előzetesek

A galaxis őrzői hangulatát idézi a Borderlands első előzetese

Látványos és szórakoztató lett a Borderlands előzetese.

Borderlands
Filmek

Bemutatták az első képeket a Borderlands-filmből

A Borderlands előzetese előtt kaptunk egy kis ízelítőt a filmből.

A Halloween véget ér
Filmkritikák

A Halloween véget ér kritika

A franchise ennél rosszabb befejezést nem is kaphatott volna.