Főoldal Előzetesek Bemutatták a Halloween véget ér első előzetesét
Előzetesek

Bemutatták a Halloween véget ér első előzetesét

Laurie Strode és Michael Myers végső leszámolásra készül.

53

A Universal Pictures a tervezettnél kicsit korábban mutatta be az első teaser trailert David Gordon Green slasher-folytatásához, a Halloween véget ér című filmhez, miután tegnap késő este kiszivárgott az internetre. Az első felvételek bepillantást engednek Laurie Strode és Michael Myers végső leszámolásaként beharangozott filmbe.

A felvételek (nagyrészt) megegyeznek azzal, amit láttuk a CinemaCon rendezvényen április végén Las Vegasban, ami John Carpenter klasszikusának nyitányát idézi fel. Hamar kiderül azonban, hogy ez a jelenet a jelenben játszódik, és ezúttal, amikor Michael kinyitja az ajtót, Laurie fegyverrel vár a mumusra. A trailer azzal végződik, hogy a halálos ellenségek szemtől szembe találják egymást magukkal, s abban biztosak lehetünk, hogy ez lesz az utolsó találkozásuk.

A trailer és plakátok mellé kaptunk egy frissített szinopszist is, amely egy jelentős időugrást erősít meg, valamint egy Corey nevű titokzatos új szereplő is felbukkan a történetben (vannak olyan találgatások, hogy ő lehet Myers fia, de ez még nem derült ki).

45 év után a filmtörténet legelismertebb, legelismertebb horror-franchise-a elérkezik epikus, félelmetes befejezéséhez, amikor Laurie Strode utoljára száll szembe a gonosz megtestesítőjével, Michael Myersszel, egy olyan végső összecsapásban, amilyet korábban még nem láthattunk a vásznon. Csak egyikük marad életben.

Az ikon Jamie Lee Curtis utoljára tér vissza Laurie Strode szerepében, aki a horror első és egyben “utolsó főhőse”, és ami gyakorlatilag Curtis karrierjét is elindította. Curtis már több mint négy évtizede alakította Laurie-t, ami a filmtörténet egyik leghosszabb színész-karakter párosítása. Amikor a franchise 2018-ban újraindult, a Halloween megdöntötte a bevételi rekordokat, a franchise legnagyobb bevételt hozó fejezete lett, és új rekordot állított fel a női főszereplővel készült horrorfilmek legnagyobb nyitóhétvégéjének rekordjaként.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Magyarul is megnézheted a véres játékok kezdetét Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második előzetesében

Nézd meg magyar szinkronnal Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...