Főoldal Játékok Bemutatkozott az NHL 21
Játékok

Bemutatkozott az NHL 21

Megtudtuk, ki lesz a borítón.

509

A játékosok egybehangzó véleménye alapján kijelenthető, az NHL sorozat kapta a legkevesebb figyelmet az elmúlt években az EA Sports berkein belül. Néhány éve alaposan lecsökkent az elérhető játékmódok száma, az azóta behozott újítások pedig nem igazán kárpótolták a csalódott közönséget. Az idei évben azonban grandiózus változtatások hírét pedzegette a stúdió. A mai napon pedig hivatalos YouTube csatornájukon be is mutatták a következő felvonást.

A friss előzetes a játékmenetről és az új funkciókról egyelőre nem árult el sokat. A fókuszba az idei év kiemelt játékosa került, akinek képeit a különböző kiadások borítóján láthatjuk majd. Ez az ember a sport egyik ikonja, egy igazi legenda, Alexander Ovechkin. Kevesen számíthattak erre a döntésre, hiszen az utóbbi években a feltörekvő sztárokat részesítették előnyben a borítók kiválasztásakor. Ovi már kérdés nélkül veteránnak nevezhető, de a Washington Capitals kapitányán nem fog az idő kereke. Az előzetesben ő maga mesél arról, hogyan zárta ki a negatív erőket, hogyan járta végig a kalandos útját, és vált végül legendává.

A trailer témája az egyéni fejlődés. Egy játékos által generált karaktert is láthatunk, aki a bajnokság összes csapatának mezét magára ölti egy montázsban. Ebből leszűrhetjük, hogy remélhetőleg idén sor kerül a Be a Pro játékmód megreformálására, ami a rajongók kifejezett kérése volt az elmúlt évek során. Az NHL játékok legnépszerűbb funkciójáról beszélünk, amit méltatlan módon elhanyagolt a csapat az elmúlt években. Most azonban úgy tűnik, végre változhat a helyzet.

Habár a mai napra csak ennyi információ jutott, összeszedjük nektek, amit eddig tudunk a játékról. Az eredeti tervek szerint az NHL 21-nek szeptember folyamán kellett volna debütálnia, azonban a vírushelyzet miatt elnyújtott bajnokság ezt nem tette lehetővé. A szezon jelenleg még 8 csapat részvételével zajlik, így kijelenthető, hogy viszonylag messze vagyunk a végétől. A play-off lezárását követően nem sokkal, októberben érkezik a következő évi játék. Ha minden igaz, egész pontosan 16-án, de ez egy Amazon listázás által került nyilvánosságra, az EA pedig egyelőre nem kommentálta a dátumot.

Azt biztosan tudjuk, hogy PlayStation 5 és Xbox Series X verzió nem készül az idei kiadásból, mivel a jelenlegi generációra szeretnének fókuszálni a fejlesztők. Furcsa döntés, mivel a Madden és a FIFA meg fogják kapni a maguk fejlesztett változatát. Kárpótlásul viszont az NHL 21 PS4 és Xbox One verziója gond nélkül játszható lesz az új gépeken a kompatibilitásnak hála. A többi megjelenés körüli lehetőség azonban a jégkorong szerelmeseit is megilleti. A Madden NFL 21 és a FIFA 21 mellett az NHL 21 is bekerül a frissen átnevezett EA Access, az EA Play katalógusába, ahol az előfizetők 10 órán át próbálhatják ki a címeket megjelenés előtt. Ezen kívül a három napos early access hozzáférésre is lehetősége lesz azoknak, akik a játék különleges kiadásait választják. Az előrendelők emellett számos in-game jutalommal gazdagodhatnak, ezeket a mellékelt képen meg is tekinthetitek.

Egyelőre ez minden, amit tudunk az NHL 21-ről. Azonban így, kevesebb mint két hónappal a megjelenés előtt már szinte napi szinten várhatunk kisebb bejelentéseket az új rész kapcsán. Érdemes követni az EA Sports közösségi tevékenységét, kifejezetten az NHL aloldalon, ide posztolnak minden fontos információt először.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...