x
Close


Közelgő események

Játékok

Bemutatkozott az NBA 2K21 karriermódja és új Neighborhood felülete

Minden sarkon kosárlabda vár.

Bemutatkozott az NBA 2K21 karriermódja és új Neighborhood felülete
  • Publishedaugusztus 31, 2020

A kosárlabda szupersztársághoz vezető út sokak álma, de csupán páran tudják valóban elérni, azonban az NBA 2K21-ben lehetőségünk lesz saját utunkat kitaposni a MyCAREER módban. A minden évben játékosok millióinak kedvenceként világszerte, a MyCAREER egy személyes, filmszerű kosárlabda élmény, melyben létrehozhatjuk saját, egyedi karakterünket, és karrierje csúcsára repíthetjük a pályán és azon túl is.

A Neighborhood a nagybetűs HELY, ahol a játékosok eltölthetik virtuális mindennapjaikat, és ahol a kosárlabda kultúra minden sarkon életre kel. Akár egy 3-3 elleni utcai mérkőzésen szeretnél részt venni, emelnéd a tétet egy 5-5 elleni ProAM meccsen, vagy csak megvillantanád legújabb ruhádat, cipődet és mást, az NBA 2K21-ben rengeteg tennivaló vár és számos módon kifejezheted magad. Ahogy a 2K korábban jelezte, az NBA 2K21 újgenerációs változata az alapoktól PlayStation 5-re és Xbox Series X-re lesz felépítve, ezekről viszont egy későbbi időpontban várhatók további részletek, az aktuális információk a 2020. szeptember 4-én érkező jelenlegi generációs változatra fókuszálnak.

Written By
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.