Bemutatkozott Áresz az új Wonder Woman TV Spotban

Tegnap két új TV Spotot mutattak be a Wonder Womanhez, melyben végre egy pillanatra a főellenséget, Árészt is láthatjuk.

Tegnap két új TV Spotot mutattak be a Wonder Womanhez, melyben végre egy pillanatra a főellenséget, Árészt is láthatjuk.

A megannyi találgatás után korábban már kiderült, hogy a gyönyörűszép Diana hercegnőnek (Gal Gadot) a háború istenével, Árésszel kell megküzdenie a DC első női képregényfilmjében. Eddig mindössze csak koncepciós rajzokon és játékfigurák borítóin láttuk Árészt, előzetesekből mindeddig kimaradt. Ne számítsunk nagy leleplezésre, továbbra is titkolják a karaktert, valójában csak a kardját és a sisakjának egy kis csücskét láthatjuk az spotban, de azt is egy, maximum 2 másodperc erejéig.

Az első 30 másodperces tévés reklámot a színésznő, Gal Gadot osztott meg közösségi felületen, amely főként a Wonder Woman és Steve (Chris Pine) kapcsolatára fókuszál, és melyből azt is megtudjuk, a Diana hogyan is tett szert a Hercegnő utótagra. (A lap tetején a Spot.)

Nem sokkal Gadot után Petty Jenkins rendező is előállt egy másik videóval Twitteren, ebben Wonder Woman elhatározását hallhatjuk, hogy harcolni fog az igazságért, illetve az eddig nem látott jelenetek között az említett Árészos képsort is tartalmazza a videó.

Árész a Wonder Womanből

A Wonder Woman bemutatója 2017. június 1-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Forgatási képen a The Predator-film sztárja

Next Article

Újabb képen nézhetjük meg Rey és Kylo Ren jelmezét Az utolsó Jedikből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!