Végre megtudtuk, ki fogja Árészt játszani a Wonder Woman képregényfilmben

Alig pár hete kaptunk arra utaló jelet, hogy ki lesz a Csodanő film gonosza, most a karaktert alakító színészt is leleplezték.

Alig pár hete kaptunk arra utaló jelet, hogy ki lesz a Csodanő film gonosza, most a karaktert alakító színészt is leleplezték.

Múlt hónapban a Studio Ciné Live szellőztette meg, hogy a Wonder Woman film főellensége Árész lesz. Akkor még nem lehetett sejteni, hogy melyik hollywoodi sztár fogja eljátszani az alvilág Istenét, de ez sem titok többé.

Hetekkel korábban megjelent játékbábukból már arra lehetett következtetni, hogy nem pusztán pletykák ezek, hanem tények, hogy a film gonosza Árész lesz, hiszen Diana-t, Wonder Woman-t Árész páncéljában ábrázolták a maketten.

A Batman News most azt állítja, hogy a film főgonoszát nem más fogja majd eljátszani, mint a Harry Potter filmekből megismert David Thewlis, aki egykor Lupin professzort formálta meg a varázslóiskolában. Az oldal megemlíti továbbá, hogy a karakter létrehozásához CGI-t is használnak a női képregényfilmben. Ez talán arra is választ ad, hogy miért nem láttuk eddig egyetlen promóciós anyagban sem az Istent, hiszen még javában dolgoznak a számítógépes-effekteken.

A hazai mozik június 1-én mutatják be a Wonder Woman filmet.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Jack Sparrow visszatért a legújabb A Karib-tenger kalózai posztereken

Next Article

Elrajtolt a The Predator-film forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!