Főoldal Játékok Bemutatkozott a Mafia: Trilogy
Játékok

Bemutatkozott a Mafia: Trilogy

Újraélhetjük a szervezett bűnözés aranykorát a Mafia Trilogyban.

462

A kritikusok által elismert Mafia bűnöző drámái összesítve több, mint 18 millió példányban keltek el világszerte. Most az első alkalommal modern konzolokon is átélheted a közkedvelt akció-kaland sorozat mindhárom részét egyetlen definitív bűnözői gyűjteményben, melynek tartalma:

  • Mafia: Definitive Edition – A közkedvelt klasszikus alapoktól felépített remake-je.
  • Mafia II: Definitive Edition – A közönség kedvenc ultra-HD felújítása.
  • Mafia III: Definitive Edition – A díjnyertes narratív mestermű újra bemutatása.

A Mafia: Definitive Edition – a gyűjtemény ékköve – az eredeti Mafia átfogó, az alapoktól felépített remake-je új dialógusokkal, kibővített háttértörténetekkel és plusz átvezetőkkel frissített forgatókönyvvel, mindez vadonatúj játékmenet szakaszokkal és funkciókkal kibővítve, a Mafia III káprázatos motorjával filmszerűen életre keltve. Ez az a Mafia, amire emlékszel, csak sokkal több annál.

„Az eredeti Mafia nagy hatással volt arra, hogyan mesélnek el komoly történeteket a videojátékok, és tudjuk, hogy a sorozat rajongói mennyire tisztelik” mondta Haden Blackman, a Hangar 13 elnöke, aki a Mafia: Definitive Edition fejlesztését vezette a stúdió különböző irodáin át Csehországban (Brno és Prága), az Egyesült Királyságban (Brighton) és az Egyesült Államokban (Novato, Kalifornia). „Közel 20 évvel a Mafia sorozat kezdete után most remek lehetőségünk van, hogy játékosok új generációjának mutassuk be ezt a közkedvelt szériát, és alkalmat adjunk a rajongóknak, hogy újra átéljék Tommy történetét káprázatos látványvilág, valamint új sztori elemek és játékmechanikák kíséretében.”

A Mafia: Trilogy és a Mafia: Definitive Edition 2020. augusztus 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Mafia II: Definitve Edition és a Mafia III: Defintitve Edition már elérhető digitálisan az áruházakban.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.