x
Close


Közelgő események

Játékok

Bemutatkozott a Back 4 Blood kártyarendszere

Izgalmas előzetesen láthatunk többet a Left 4 Dead alkotóinak következő játékából.

Bemutatkozott a Back 4 Blood kártyarendszere
  • PublishedMay 5, 2021

A Warner Bros. Games és a Turtles Rock Studios új Back 4 Blood előzetest adott ki, ami bemutatja az élményt rogue-lite elemekkel fokozó innovatív kártyarendszert, mellyel minden köröd dinamikus, intenzív és egyedi lesz. A játékosok könnyen fejest ugorhatnak az akcióba az előre összeállított paklikból válogatva, vagy akár elmerülhetnek a kártyarendszer széles testreszabási lehetőségeiben, hogy a lapokból létrehozzák saját teljesen egyedi paklijukat.

A Back 4 Blood kihasználja a Game Director nevű adaptív MI-t, ami a háttérben dolgozva figyeli a játékosok minden tettét, életerejét és döntését, majd azokhoz igazodva változtatja meg a környezeti tényezőket új akadályokat állítva, és különleges Ridden mutációkat elszabadítva a kártyarendszer korrupciós lapjainak módosítóival. A játékosok specifikus kártyákkal dobhatják fel a játékmenetet, hogy felülkerekedjenek a Game Director állította kihívásokon felszerelésük felerősítésétől fegyvereik újratöltéséig, ahogy az ellenfelek hordáival küzdenek.
 
Back 4 Blood egy belsőnézetes, kooperatív lövöldözős játék a kritikusok által elismert Left 4 Dead-sorozat alkotóitól izgalmas, dinamikus, pillanatról-pillanatra változó játékmenettel, valamint rendkívül változatos és testreszabható akcióval, hogy a játékosok garantáltan vissza akarjanak jönni még többért. A története egy végzetes járvány után játszódik, ahol az emberiség nagy része halott, vagy megfertőzte a Devil Worm parazita. Ebben a világban lép színre a leírhatatlan eseményekben megedződött, és bátorságát összegyűjtve az emberiség maradékáért harcba szálló csapatnyi apokaliptikus veterán, a Cleaners, hogy szembenézzen a Ridden néven ismert fertőző horrorral, és visszafoglalja a világot. 2021. október 12-én jelenik meg PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.