Bemutatkozott a Back 4 Blood kártyarendszere

Izgalmas előzetesen láthatunk többet a Left 4 Dead alkotóinak következő játékából.

A Warner Bros. Games és a Turtles Rock Studios új Back 4 Blood előzetest adott ki, ami bemutatja az élményt rogue-lite elemekkel fokozó innovatív kártyarendszert, mellyel minden köröd dinamikus, intenzív és egyedi lesz. A játékosok könnyen fejest ugorhatnak az akcióba az előre összeállított paklikból válogatva, vagy akár elmerülhetnek a kártyarendszer széles testreszabási lehetőségeiben, hogy a lapokból létrehozzák saját teljesen egyedi paklijukat.

A Back 4 Blood kihasználja a Game Director nevű adaptív MI-t, ami a háttérben dolgozva figyeli a játékosok minden tettét, életerejét és döntését, majd azokhoz igazodva változtatja meg a környezeti tényezőket új akadályokat állítva, és különleges Ridden mutációkat elszabadítva a kártyarendszer korrupciós lapjainak módosítóival. A játékosok specifikus kártyákkal dobhatják fel a játékmenetet, hogy felülkerekedjenek a Game Director állította kihívásokon felszerelésük felerősítésétől fegyvereik újratöltéséig, ahogy az ellenfelek hordáival küzdenek.
 
Back 4 Blood egy belsőnézetes, kooperatív lövöldözős játék a kritikusok által elismert Left 4 Dead-sorozat alkotóitól izgalmas, dinamikus, pillanatról-pillanatra változó játékmenettel, valamint rendkívül változatos és testreszabható akcióval, hogy a játékosok garantáltan vissza akarjanak jönni még többért. A története egy végzetes járvány után játszódik, ahol az emberiség nagy része halott, vagy megfertőzte a Devil Worm parazita. Ebben a világban lép színre a leírhatatlan eseményekben megedződött, és bátorságát összegyűjtve az emberiség maradékáért harcba szálló csapatnyi apokaliptikus veterán, a Cleaners, hogy szembenézzen a Ridden néven ismert fertőző horrorral, és visszafoglalja a világot. 2021. október 12-én jelenik meg PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra.

Total
9
Shares
Previous Article
Vaksötét

Stephen Lang karaktere visszavágásra készül a Vaksötét 2. első hivatalos képén

Next Article
A galaxis őrzői James Gunn

James Gunn elárulta, hogy A galaxis őrzői vol. 3. után mihez kezd, lesz-e folytatás

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!