x
Filmek

Bejelentették a Reszkessetek, betörők! reboot néhány főszereplőjét

Rob Delaney és Ellie Kemper is csatlakozott a Disney+ streamingszolgáltatóra érkező Reszkessetek, betörők! reboot szereplőgárdájához.

Bejelentették a Reszkessetek, betörők! reboot néhány főszereplőjét
  • Publisheddecember 11, 2019

Rob Delaney és Ellie Kemper is csatlakozott a Disney+ streamingszolgáltatóra érkező Reszkessetek, betörők! reboot szereplőgárdájához.

A Disney elnök-vezér igazgatója, Bob Iger még augusztusban jelentette be, hogy reboot készül a klasszikusból, de akkor még nem lehetett tudni, hogy mennyire maradnak hűek az eredeti feldolgozáshoz. Később Dan Mazor, a Who is America? című tévésorozat rendezőjétől megtudtuk, teljesen más szemléletet követnek a Reszkessetek, betörök! feldolgozásánál, vagyis nem egy az egyben forgatják újra Kevin kalandját.

Most pedig a Variety számolt be a hírről, hogy több színész is csatlakozott a reboot szereplőgárdájához. A lap értesülései szerint Rob Delaney és Ellie Kemper is aláírt, miközben a főszerepet a Jojo Nyusziból ismerős Archie Yates kapta meg, aki a forrás szerint nem azt az ikonikus Kevin McCallistert alakítja majd a Disney-feldolgozásban, hanem egy új karaktert csak a klasszikushoz hasonló témában.

A jelentés szerint Kemper és Delaney két új karaktert játszik majd a történetben, de szerepükkel kapcsolatban kissé ellentmondásos hírekről lehet olvasni. Egyesek úgy tudják, hogy ők alakítják majd Yates szüleit, míg mások tagadták a hírt, hogy ők lennének az új Kevin szülei, de hivatalos megerősítés nélkül nem tudjuk, kinek hihetünk.

Kemper első nagy szerepét az NBC-től kapta, mikor egy recepcióst játszott a 2009 és 2013 között futó A hivatal-sorozatban, majd ezután a Netflix saját gyártású sorozatában, az Unbreakable Kimmy Schmidtben játszott főszerepet, melynek alakításáért két Primetive Emmy-díj jelölést is kapott.

Ezzel szemben Delaney neve szélesebb körben ismert, hiszen a népszerű brit Catastrophe sitcom tévékomédiában játszott, illetve társszerzőként is szerepelt a sorozat neve mellett. Legutóbb pedig főként kisebb szerepeket vállalt nagy hollywoodi kasszasikerekben, mint a Deadpool 2. és a Halálos iramban: Hobbs és Shaw.

Az új Reszkessetek, betörők! film történetén a Saturday Night Live írópárosa, Mikey Day és Streeter Seidell dolgozik, miközben Hutch Parker és Dan Wilson produceri feladatokért felelnek, a filmet pedig a 20th Century Fox fanfárja alatt mutatják majd be a Disney+ sreamingszolgáltatón.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.