Reszkessetek, betörők!

Felszínre került néhány részlet a Reszkessetek, betörök! Disney+-os rebootról

Megvan a Reszkessetek, betörök! reboot rendezője, és már arról is van képünk, hogy mennyire lesz hű az eredeti filmhez.

Megvan a Reszkessetek, betörök! reboot rendezője, és már arról is van képünk, hogy mennyire lesz hű az eredeti filmhez.

Alig egy hónap múlva elrajtol a Disney+ streamingszolgáltató, ahol a Disney alkotásai mellett olyan klasszikusok is helyet kapnak, mint a ’90-es évekből sokak kedvenc karácsonyi filmje, a Reszkessetek, betörök! Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója még augusztusban jelentette be, hogy reboot készül a klasszikushoz, de akkor még nem lehetett tudni, hogy mennyire maradnak hűek az eredeti feldolgozáshoz.

A közelmúltban Dan Mazer, a Who is America? című tévésorozat direktorától megtudtuk, hogy teljesen más szemléletet követnek a Reszkessetek, betörök! feldolgozásánál, vagyis nem egy az egyben forgatják újra Kevin kalandját. A Saturday Night Live műsorában hallhattuk, hogy a történet középpontjában nem Kevin áll majd, hanem Max, aki összetűzésbe került szüleivel, miután meglopta őket.

Úgy írnám le Maxet, mint egy energikus, szellemes kilencéves kisfiút, akinek csintalan oldala is van. Okosnak érzi magát, és olyan jellemekkel rendelkezik, minthogy könnyen elegyedik beszélgetésekbe felnőttekkel, ezenfelül váratlan képessége, hogy könyörtelenül nyomja meg a gombokat. Ugyanakkor az ártatlanságát is megmutatja, és olyan lágy szíve van, mint az eredeti főhősnek.

Az eredeti feldolgozásban egy Kevin nevű kis srác szerepelt Macaulay Culkin alakításában, akit akaratlanul otthon felejtett családja a karácsonyi felfordulásban Így kerül szembe Joe Pesci és Daniel Stern, a Vizes banditájával, akik a házak kifosztását tervezi, míg a családok nyaralni vannak, azonban Kevin fellép ellenük, csapdát állít a betörőknek.

Reszkessetek, betörők!

Total
2
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

Már magyarul is megnézhető a Star Wars: Skywalker kora legújabb előzetese

Next Article
Mr Fantastic

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel megerősítette: [SPOILER] okosabb, mint Mr. Fantastic

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!