Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A Disney rebootolja a Reszkessetek, betörők! című klasszikust

Már korábban is olvashattunk pletykákat a Reszkessetek, betörők! rebootról, de mindeddig a Disney nem erősítette meg.

A Disney fukarkodott az elmúlt két évben, hiszen hosszas előkészületek után novemberben végre elrajtol a Disney+ streamingszolgáltatás, ami több Marvel- és Star Wars-alkotásnak is otthont ad a jövőben, így itt lesz elérhető az első élőszereplős Star Wars-sorozat a The Mandalorian, de a Loki-sorozat, a The Falcon and the Winter Soldier, a WandaVison és a Hawkeye minisorozatokat is találják meg a rajongók.

MoziShop

A mikiegeres cég másik nagy beruházása a 21th Century Fox felvásárlása volt, amivel így olyan filmes jogokhoz jutott hozzá, mint az Avatar, A majmok bolygója, az Alien, valamint a Kingsman franchise, de ezzel a húzással az X-Menek és a Fantasztikus Négyes karakterei is elérhetővé váltak, akik hamarosan csatlakozhatnak a Marvel Moziverzum kötelékéhez. Arról nem beszélve, hogy a felvásárlással a Fox saját Hulu szolgáltatás népszerű tartalmához is hozzájutott, többek között a Reszkessetek, betörők! kedvenchez.

A Fox még 1990-ben mutatta be a máig népszerű Reszkessetek, betörők! első részét Macaulay Culkin főszereplésében, azonban Bob Iger elnök-vezérigazgató beszámolójából kiderült, hogy a Disney saját szemszögéből szeretné rebootolni a franchiset. Azt egyelőre nem sikerült megtudni, hogy a reboot egy új film lesz, vagy esetleg egy sorozat a Disney+ platformra.

Még több a témában...

Loki, Skarkát boszorkány és más Marvel karakterek is minisorozatot kapnak

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték világpremierjén Elizabeth Olsen a WandaVision minisorozatáról beszélt

Kévés Bence Mihály

A Disney már 2009 előtt felvásárolta volna a Marvelt, de a vezetők tiltakoztak, mert szerintük túl merész volt a Marvel

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább