x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Befutott a What If…? animációs Marvel sorozat előzetese, ami az alternatív valóságot mutatja be

Ismerd meg a Marvel Moziverzum alternatív valóságát.

  • PublishedJuly 8, 2021

A Marvel Studios még tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentette be a What If…? képregényen alapuló animációs rajzfilmet, ami a Marvel Moziverzum karakterek alternatív történeteit mutatja be, mint például hogy mi történt volna, ha 2012-ben a Bosszúállók-filmben Vasember nem esett volna vissza a Földre, hanem a Sakaaron köt ki, vagy Peggy ügynök lesz az új Amerika Kapitány, miközben az utóbbi Howard Stark egyik páncéljában aprítja az ellent, vagy T’Challa herceget elrabolják a Fosztogatók. Ezekre kapunk majd választ a jövőre érkező új animációs sorozatból.

A The Infinity Saga sikere után a Marvel Moziverzum nagyobb mértékben terjeszkedik, s már nemcsak a filmvásznon, de a tévéképernyőkön is élvezhetjük a szuperhősök kalandjait. Az év elején mutatták be a WandaVision című Disney+ sorozatot, majd A Sólyom és a Tél Katonája következett, jelenleg a Loki fut a streamingszolgáltatón, augusztusban pedig érkezik az animációs sorozat, ami az univerzum egy alternatív valóságát mutatja be.

A What If…? című sorozatból több kisebb ízelítőt láttunk már, ma azonban a Marvel Studios bemutatta az első nagy előzetest belőle. A teaser előzetes a Vasember-filmből ismerős nyitójelenettel indít, amikor Tony Stark egy katonai konvojjal szeli át a sivatagot, de amikor megtámadják őket, ahelyett hogy saját rakétája megsebesítette volna, megmenekül. Itt ugyanis nem robban fel a rakéta, és nem indul el a hőssé válás rögös útján, mert ebben a sorozatban Eric Killmonger megmenti őt.

Ezt követően pedig a Marvel Moziverzum alternatív valóságát ismerhetjük meg teljesen más szemszögből, köztük például Carter kapitány bemutatkozik Steve Rogers helyett, T’Challat elrabolják a Fosztogatók és a Zombi Amerika Kapitányt. És ha jól figyelsz, akkor Doctor Strange szerepében egy pillanatra feltűnik még Peter Parker is.

A sorozat premierjére augusztus 11-én kerül sor a Disney+ streamingszolgáltatón.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.