Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Befutott a Terminátor: Sötét végzet első előzetese!

Nem sokkal korábban a Paramount Pictures bemutatta Tim Miller rendezőtől a Terminátor: Sötét végezet első teaser előzetesét.

Nem sokkal korábban a Paramount Pictures bemutatta Tim Miller rendezőtől a Terminátor: Sötét végezet első teaser előzetesét.

A stúdió tegnap már egy teaser posztert bemutatott a filmhez, sőt, a Terminátor: Sötét végzet első ízelítőjét még áprilisban bemutatták a CinemaConon, azonban a legtöbb rajongónak a mai napig várnia kellett a trailerre. Ahogy arra számítani lehetett, hogy trailer jórészt Linda Hamilton karakterével, Sarah Connor visszatérésével foglalkozik, aki a Terminátor 2. – Az ítélet napja után először tér vissza a filmvászonra.

Hamiltonnal ellentétben Arnold Schwarzenegger mindössze egy jelenetben látható, így nem sokat tudunk meg karakteréről sem, aki a korábbi részekkel ellentétben egy ember lehet, akiről a T-800-as robotot mintázták az előzményrészekben. Egészen okos marketinghúzás lehet, hiszen így a rajongók továbbra is azzal lehetnek elfoglalva, hogy milyen szerepet játszik a történetben.

A Sötét végzet akcióit elnézve olyan, mintha Tim Miller a Halálos iramban akcióit keresztezte volna a Terminátor: Genysis-szel, kíváncsian várjuk, hogy a Deadpool rendezője mit tesz le az asztalra.

A Terminátor: Sötét végzet történetét egyelőre homály fedi, de James Cameron producer elárulta, hogy a hatodik rész egy új trilógia első darabja lesz, illetve eltöröl minden részt a Terminátor 2. – Az ítélet napja után, és Linda Hamiltontól új női főszereplő veszi át a franchise vezető karakterének szerepét. A történet napjainkban játszódik a mai Mexikó területén.

A rendezői székben a Deadpooltól távozó Tim Miller foglal helyet, a kamera túloldalán pedig Mackenzie David, Diego Boneta, Natalia Reyes, Gabriel Luna, valamint a korábbi részek két főszereplője, Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton.

A Terminátor: Sötét végzet bemutatója 2019. október 31-én lesz.

Terminátor: Sötét végzet

Még több a témában...

Linda Hamilton örülne, ha a Terminátor: Sötét végzet után Sarah Connor már nem térne vissza

Kévés Bence Mihály

A Terminátor: Sötét végzet kulcsfontosságú jeleneteit így keltették életre a vizuális-effektek segítségével

Kévés Bence Mihály

Tim Miller soha többet nem akar James Cameron producerrel dolgozni

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat