Wide Screen
Image default
Filmek

Bemutatták a Terminátor: Sötét végzet első teaser poszterét

Ma még csak be kell érnünk egy Terminátor: Sötét végzet teaser poszterrel, azonban holnap délután 14 órakor érkezik az első előzetes is.

Ma még csak be kell érnünk egy Terminátor: Sötét végzet teaser poszterrel, azonban holnap délután 14 órakor érkezik az első előzetes is.

Kevesebb mint 24 óra választ el bennünket a Terminátor: Sötét végzet első előzetesétől, amit magyar idő szerint holnap 14 órakor fog bemutatni a Paramount Pictures. Tim Miller pár napja már utalást tett a trailerre, mikor közösségi oldalára kiposztolt egy képet, amint épp vágják a videót.

Több forgatási képen, és a múltkori képen is nagyon badass-ként tüntették fel Linda Hamilton Sarah Connorját, ám úgy tűnik, hogy ez csak fokozódni fog ahogy közelítünk a film bemutatójához, hiszen az első teaser poszteren is a visszatérő Sarah Connort látjuk.

Terminátor: Sötét végzet

Linda Hamilton Sarah Connor szerepében 1984-ben debütált James Cameron Terminátor-filmjében, azóta pedig a ’80-as évek egyik legmeghatározóbb hősévé vált a filmvásznon. Az első rész sikerét meglovagolva visszatért a Terminátor 2. – Az ítélet napja folytatásban, miközben a Terminátor 3. – A gépek lázadásában és a 2009-ben bemutatott a Terminátor – Megváltásban mellőzték színésznőt, most azonban a Terminátor: Sötét végzetben visszatér a filmvászonra. Sarah Connort az évek alatt többféle változatban is láttuk, tévésorozatban és a Terminátor: Genisysben is próbálták visszaadni több-kevesebb sikerrel. Mindkét alkalommal a Trónok harcából ismert színésznők játszották a franchise legendás szereplőjét. A terminátor: Sarah Connor krónikái című sorozatban Lena Headay (aki Cersei Lannister alakítja a kultsorozatban) bújt a címszereplő bőrébe, míg a sokat kritizált Terminátor: Genisysben Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) alakította a fiatal hőst.

Terminátor: Sötét végzetre keresztelt új rész első előzetesét már bemutatták a CinemaConon áprilisban, azonban a legtöbb rajongónak holnapig még várnia kell a videóra.

A Terminátor: Sötét végzet bemutatója 2019. október 31-én lesz.

Még több a témában...

Linda Hamilton örülne, ha a Terminátor: Sötét végzet után Sarah Connor már nem térne vissza

Kévés Bence Mihály

A Terminátor: Sötét végzet kulcsfontosságú jeleneteit így keltették életre a vizuális-effektek segítségével

Kévés Bence Mihály

Tim Miller soha többet nem akar James Cameron producerrel dolgozni

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat