Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A Terminátor 6. hivatalos címet kapott

Már tudjuk, hogy milyen alcímen kell keresnünk novemberben Tim Miller rendező Terminátor-filmjét.

Már tudjuk, hogy milyen alcímen kell keresnünk novemberben Tim Miller rendező Terminátor-filmjét.

Miután Ryan Reynolds és Tim Miller között kreatív különbség támadt a Deadpool folytatása körül, a direktor jobbnak látta, ha másik franchise-nál talál munkát, s így jött képbe James Cameron producer Terminátor folytatása, aki éppen abban az időben kapta vissza a jogokat.

A Terminátor hatodik részt részben Magyarországon forgatták, ami idő alatt csak Terminátor: Sötét végzet címen hivatkoztak a projektre, mára azonban kiderült, hogy nem pusztán munkacímről van szó, merthogy hivatalosan is ezen a címen fogják bemutatni novemberben a mozikban. A cím részben utalás lehet a korábbi részek kudarcaira, ugyanis sem a Terminátor: Megváltás, sem a Terminátor: Genisys nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Ugyanakkor szigorú titoktartás előzi meg a Terminátor: Sötét végzet cselekményét, a készítők csak apró részleteket kívántak megosztani a rajongókkal, köztük, hogy a trilógia első részében visszatér Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton, míg előbbi a korábbi részekkel ellentétben embert játszik, utóbbi pedig a főszerepet hivatott átadni a fiatal generációnak.

James Cameron korábban elárulta, hogy az új rész eltöröl minden folytatást, ami az első és a második részt követett, tehát a hatodik rész közvetlen folytatása lesz a Terminátor 2. – Az ítélet napjának. Előzetesről még nem lehet hallani, de nem lepődnénk meg, ha tavasszal befutna az első ízelítő a filmből, hogy nyáron a Comic-Conon bemutassák a teljes értékű trailert belőle, ám a Paramount Pictures bízik James Cameron és Tim Miller párosában, hiszen a filmet november 1-jére időíztették, és így fej-fej mellett fogják bemutatni a Charlie angyalai rebootjával.

Még több a témában...

Egy új Avatar 2. forgatási képet osztott meg James Cameron

Kévés Bence Mihály

James Cameron ötlete volt az, amit sokan kritizáltak Sam Raimi Pókember-trilógiájában

Kévés Bence Mihály

Az Avatar producere megerősítette, újra forog a film, és egy új képet is kaptunk a munkálatokról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat